Jousivesa Oy - kierrejousia teollisuuden ja kaupan tarpeisiin jo vuodesta 1979 lähtien

Jousivesa Oy suunnittelee, laskee ja valmistaa kierrejousia teollisuuden ja kaupan tarpeisiin vuodesta 1979 lähtien nyt jo kolmannessa sukupolvessa. Tuotteitamme ovat vetojouset, puristusjouset ja vääntöjouset sekä erilaiset lankaosat ja muotojouset. Palvelemme niin teollisuuden laitevalmistajia kuin varaosien tarvitsijoita.

Laaja lankavalikoima, vuosien saatossa kertynyt erikoisosaaminen ja aito asiakaspalvelu varmistavat joustavan yhteistyön.

Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

Yrityksen tarina

Valmistamme puristusjousia, vetojousia, vääntöjousia ja erilaisia lankaosia mittatilauksesta. Jouset valmistetaan sinun aikataulusi mukaan, kiiretilanteissa saamme toimituksen matkaan jopa saman päivän aikana. Valmistamme jousia aina d20.0 mm materiaalivahvuuteen asti, mikä mahdollistaa kattavan kokonaisratkaisun. Autamme suunnittelussa ja laskemme jouset käyttökohteen mukaan, jolloin varmistamme kustannustehokkaan ja onnistuneen lopputuloksen.

Asiakaskuntamme koostuu laajalti eri alojen toimijoista ja toimitammekin jousia niin maa- ja metsätalouskonevalmistajille, moottoriajoneuvoihin kuin elektroniikkateollisuuteen. Jousella on monta tehtävää, meillä vain yksi: varmistaa toimintasi sujuvuus.

Yrityksemme sijaitsee Lahdessa, hyvien liikenneyhteyksien varrella, mistä toimitamme jousia koko Suomeen ja Keski-Eurooppaan.

Soita meille, ratkaistaan yhdessä jousitarpeesi!

Jousivesa Oy, Lahti
Jousivesa Oy, Lahti
Jousivesa Oy, Lahti
Jousivesa Oy, Lahti
Jousivesa Oy, Lahti

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite