Jot Works Oy - laadukas partneri vaativaan teräsrakentamiseen

Jot Works on vuonna 2000 perustettu konepaja ja asennustoimittaja, jonka palveluita ovat teräs- ja levyrakenteiden sopimus- ja projektivalmistus sekä teollisuuden mekaaniset kunnossapito- ja asennustyöt.

KONEPAJAPALVELUT LUOTETTAVALTA TOIMITTAJALTA

Teräs- ja levyrakennekokonaisuudet valmistetaan omassa pajassa luotettavien ammattilaisten käsissä, ja niihin sisältyvät tarvittavat teräsrakenne- ja levytyöt särmäyksineen, hitsauksineen ja viimeistelyineen. Koneistukset, pintakäsittelyt ja tarkastukset tehdään myös tarvittaessa, jolloin asiakas saa valmiin kokonaisuuden suoraan yhdeltä toimittajalta.

ASENNUSPALVELUT AMMATTIMAISESTI

Käytännössä hankittu pitkäaikainen kokemus takaa asennustöiden sujumisen laadukkaasti myös vaikeissa olosuhteissa omien ammattilaisten voimin. Referenssikohteina voidaan mainita muun muassa teollisuuden mekaaninen kunnossapito ja korjaukset, teräsrakenneasennukset, siltojen korjausasennukset, kuljettimien korjaukset ja asennukset.

Jot Works Oy, Joroinen
Jot Works Oy, Joroinen
Jot Works Oy, Joroinen
Jot Works Oy, Joroinen
Jot Works Oy, Joroinen

Kokemuksia yrityksestä Jot Works Oy

piilota/avaa sisältö
5.0
 / 5
(1)
Markus
31.03.2020
Loistava ja mukava nuohooja
Aivan uskomattoman miellyttävä ja avulias nuohooja. Tekee työnsä hyvin ja sain paljon arvokkaita neuvoja häneltä esim. pellettilämmittimen huoltoon ja hoitamiseen. Ei voi muuta kun suositella lämpimästi häntä.