Matkapuhelimet ja muut vempaimet

Tuotevalikoimaamme kuuluu laaja valikoima kuluttajille ja yrityksille sopivia elektroniikkalaitteita, kuten kannettavat tietokoneet, tabletit, kännykät ja metsästykseen ja vapaa-aikaan sopivat paikannus- ja valvontalaitteet.

Huoltohenkilöstömme huoltaa takuun ulkopuoliset laiteviat ja ohjelmistopäivitykset. Huollamme myös Tracker ja Ultrapoint koiratutkat ja meiltä saat antennien, kuorten ja akkujen vaihdot - sovittaessa jopa odottaessasi.

Aurinkosähköjärjestelmät

SolarWorks on Joensuun Telemaailma Oy:n yksikkö, joka suunnittelee, myy ja asentaa aurinkosähköjärjestelmiä.

Toimittamamme aurinkosähköjärjestelmät koostuvat pääasiassa Valoen aurinkopaneeleista, Fronius inverttereistä ja Schletterin asennustelineistä. Toimitamme myös muita edullisempia aurinkopaneeleita ja räätälöityjä järjestelmiä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kaikille kattotyypeille on sopivat kiinnikkeet, joten asennus ei ole este.

TV- ja antennijärjestelmät

Hyvin suunnitellulla ja asennetulla tv-antennijärjestelmällä kaikki kanavat löytyvät ja näkyvät hyvin. Suunnittelemme, asennamme, huollamme ja korjaamme kaikki tv-antennijärjestelmät Joensuun lähialueilla (Kontiolahti, Lehmo, Eno, Ilomantsi, Tohmajärvi, Rääkkylä, Liperi jne...) ja koko Itä-Suomessa.

Joensuun Telemaailma, Joensuu
Joensuun Telemaailma, Joensuu

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.