Varaa aika
Varaa aika
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Joensuun Keittiötukku Oy on vuodesta 2003 saakka toiminut kiintokalustealan perheyritys. Palvelemme uudisrakentajia ja remonttiasiakkaita. Oma tuotantomme ja luotettavat alihankkijamme takaa kalusteiden nopeat ja joustavat toimitusajat. Toimitamme kotimaisia kalusteita maan suurimmilta valmistajilta. Keittiöremontti on helppo aloittaa nettisivujemme kautta.

Toimittamamme rungot, ovet ja tasot ovat täysin kotimaisia; Ehdotammekin, että tingitään hinnasta mutta ei laadusta.

Palvelut

Meiltä saat henkilökohtaisen palvelun kalustetoimituksen alusta loppuun. Myyjämme tekevät sinulle yksilöllisen kalustesuunnitelman, joka toteutetaan paikan päällä Kauppakaaressa valmiiksi kalustekokonaisuudeksi. Olet koko ajan tekemisissä saman myyjän / tuotantohenkilön kanssa, eikä sinun tarvitse keskustella ”sinne jonnekin tehtaalle” periferiaan.

Laajasta mallistostamme löydät kaikkiin kodin tiloihin sopivat kalusteet ja niiden lisäksi myös kodinkoneet ja lattiamateriaalit.

Kasaamme kalusteet valmiiksi, lisäksi voimme hoitaa myös niiden kuljettamisen ja asentamisen. Asentajamme tekevät varvittaessa myös kohteen muut remonttityöt ja sopimuksesta järjestämme kohteeseen myös putki- ja sähköurakoitsijat.

Tuotteet

Tuotevalikoimaamme kuuluvat keittiökalusteet, kylpyhuonekalusteet, komerot, liukuovet, altaat, hanat ja kodinkoneet. Toimitamme myös lattialaminaatteja.

Edullinen hinta ei tarkoita sitä, että laadusta tarvitsee tinkiä. Valmistamissamme kalusteissa käytämme markkinoiden johtavia kotimaisia alihankkijoita. Kotimaisuus on meille ensiarvoisen tärkeä asia kaikissa perusasioissa ja mikäli mahdollista, suosimme ensisijaisesti oman maakunnan tuotatoa (mm. tasot ja liukuovet).

Tuotteet ovat pääsääntöisesti sertifioituja VTT:n testaamia.

Joensuun Keittiötukku Oy, Joensuu
Joensuun Keittiötukku Oy, Joensuu
Joensuun Keittiötukku Oy, Joensuu
Joensuun Keittiötukku Oy, Joensuu
Joensuun Keittiötukku Oy, Joensuu
Tuotemerkit
Josador, Kensapuu, Kabinetti, Upo, Asko, FM Mattsson, Gorenje, Mora, Karitman

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.