Taksi- ja tilausajot täsmällisesti jo vuosikymmenten ammattitaidolla!

Melitä saat aina laadukkaat kuljetukset! Palveluihimme kuuluu taksipalvelut sekä tilausajot hyvin varustelluilla henkilöautoilla. Tämän lisäksi valikoimaamme kuuluu aina ensiluokkaista ja henkilökohtaista palvelua sekä täsmällistä kuljetusta vuosikymmenten kokemuksella. Kun tarvitset taksia tai tilausajoa, ota yhteyttä!

Taksipalvelu

Taksikuljetuksemme ajamme uusilla Kia Optima-autoilla. Autot ovat todella laadukkaita ja turvallisia. Autot ovat myös todella tilavia, joten tilan puutteesta ei tule ongelmaa! Yrityksemme yksi kulmakivistä on palvelun laatu, johon panostamme todella paljon, joten jos tarvitset kuljettajiltamme apua, sitä varmasti myös saat!

Tilausajo

Ajamme kaikki tilausajomme uudella Kia Optimalla, joka on todella tilava ja matkatavaroille on hyvin tilaa! Autosta löytyy myös pistorasiat, joten laitteitesi lataaminen matkan aikana onnistuu todella kätevästi. Tilausajo henkilöautolla on erinomainen vaihtoehto varsikin yrityksille ja on hyvä vaihtoehto esimerkiksi junalle tai bussille, koska sillä pääset suoraan kohteeseesi.

Helsingistä Pietariin

Tarjoamme myös kuljetuksia Helsingistä Pietariin! Matka taittuu mukavasti upealla kalustollamme ja lämminhenkisellä palvelulla rattoisasti!

JK & Son Oy, Espoo
JK & Son Oy, Espoo

Kokemuksia yrityksestä JK & Son Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.