Autohuolto Jiiam Tech - täyden palvelun autoliike Nurmeksessa!

Kun autosi tarvitsee huoltoa, ota meihin yhteyttä! Kauttamme saat autosi takaisin nopealla aikataululla. Huollamme autosi vuosien kokemuksella ja Pohjois-Karjalan mukavimmalla asiakaspalvelulla. Autohuollon lisäksi myymme autoon kuin autoon renkaat sekä myynnissämme on käytettyjä autoja. Olemmekin siis täyden palvelun autoliike, hoidamme asian kuin asian laadusta tinkimättä.

Autohuolto

Meiltä löytyy vuosien kokemus autojen huolloista ja korjauksista. Hoidamme huollon kerralla kuntoon raudanlujalla ammattitaidolla. Mikäli autosi tarvitsee määräaikaishuollon, älä epäröi ottaa yhteyttä! Teemme myös renkaiden vaihdon puolestasi ja hoidamme tasapainoitukset kuntoon renkaisiisi!

Rengasmyynti ja rengashotelli

Myymme myös renkaat autoon kun autoon. Tarvitsitpa sitten kesä- tai talvirenkaat, soita tai tule paikan päälle, niin katsotaan autollesi parhaat renkaat! Rengasmyynnin lisäksi tarjoamme rengashotelli-palvelua, eli varastoimme niin kesä- kuin talvirenkaasi!

Moottorikelkkahuolto

Korjaamme ja huollamme moottorikelkkoja. Kun kelkkasi tarvitsee huoltoa, älä epäröi ottaa yhteyttä! Huollon lisäksi meiltä saat moottorikelkoihin varaosat ja tarvittavat ajovarusteet.

Jiiam Tech, Nurmes
Jiiam Tech, Nurmes
Jiiam Tech, Nurmes
Jiiam Tech, Nurmes
Tuotemerkit
Hyundai, Volvo, Mercedes Benz, Mitshubishi, Ford, Toyota, Skoda, Suzuki, Peugeot, Citroen, Volkswagen, Audi, Nissan, Kia, Fiat, Mazda

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
Suljettu
Sopimuksen mukaan.
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Jiiam Tech

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.