Jetflite Oy, Vantaa
Jetflite Oy, Vantaa
Jetflite Oy
Jetflite Oy
Y-tunnus:
0110146-0
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Olemme maamme ja Pohjoismaiden johtava liikelentoalan yritys. Kokenut henkilökuntamme ja monipuolinen suihkukonekalustomme takaavat luotettavan ja turvallisen palvelun.

Jetflite tarjoaa liikelentoja upeilla, moderneilla suihkukoneilla. Charter-lentojen lisäksi palvelumme käsittävät ambulanssi- ja evakuointilennot, koneiden operointipalvelun ja lentokonehuollon.

Kun nopeus ja joustavuus on sinulle tärkeintä, ota yhteyttä. Asiakaspalvelumme on 24/7, jolloin saat tarjoukset ja vastaukset meiltä nopeasti.

Ambulanssilennot

Jetflite air ambulance: Jetflite on kuljettanut vuosikymmenten aikana tuhansia potilaita. Pitkänmatkan ambulanssikoneemme ja lääkintäryhmä ovat lähtövalmiina 2 tunnissa ja varmistavat, että hoitoketju ei katkea potilaan siirron aikana. Kun tärkeintä on nopea toiminta, meitä parempaa vaihtoehtoa ei ole. Eman ja Jefliten yhteistyölle on myönnetty arvostettu EURAMI-sertifikaatti, joka takaa valmiuden kuljettaa tehohoitoa vaativia erityispotilaita ja että ambulanssitoimintamme on ammattimaista ja korkealaatuista.

Charter-lennot

Jetflite Charter: Jetfliten modernit suihkukoneet ovat pääasiassa charter-käytössä ja lähtövalmiina muutaman tunnin kuluessa tilauksesta. Koneidemme esittely löytyy täältä.

Charter-lentomme räätälöidään aina sellaiseksi kuin haluat. Jos tarvitset pelkän lennon se järjestyy, mutta olemme tarvittaessa apunasi myös ideoimassa asiakastilaisuuksia, messuja, tuotelanseerauksia tai henkilöstömatkoja varten. Järjestämme unohtumattomia tapahtumia harvinaisissakin kohteissa.

Tarjoamme yhteistyökumppaniemme kautta myös useita muita konetyyppejä 8-paikkaisista aina 300 matkustajan koneisiin.

Koneiden huolto

Jetflite konehuolto: Jetflitellä EASA Part-145 -korjaamolupa. Huollamme kalustoamme itse ja tarjoamme palvelujamme myös ulkopuolisille lentokoneille. Olemme toimineet Bombardierin valtuutettuna korjaamona vuodesta 2009.

Jetflite Oy, Vantaa
Jetflite Oy, Vantaa
Jetflite Oy, Vantaa
Jetflite Oy, Vantaa

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ti
00:00-24:00
Avoinna 24/7
Ke
00:00-24:00
To
00:00-24:00
Pe
00:00-24:00
La
00:00-24:00
Su
00:00-24:00
Ma
00:00-24:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.