Merkittävät mainos- ja liikelahjat

Tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia mainos- ja liikelahjoja, joista löytyvät sopivat ratkaisut niin pienille kuin suurillekin yrityksille.

Yksilöllinen tuote syntyy, kun käytämme tuotteissa esim. yrityksen omaa logoa ja värejä.

Arvot & etiikka

Jerkka Tuotteessa keskeisiä arvojamme ovat asiakaslähtöisyys, yhteistyö, tuotteiden laatu ja kehittyminen. Lisäksi pyrimme mahdollisimman ympäristöystävällisiin ratkaisuihin sekä tuotteissa että muussa toiminnassamme.

Asiakaslähtöisyys & yhteistyö

Pyrimme ylläpitämään suurta asiakastyytyväisyyttä. Työtä tehdään asiakkaille ja jokainen meistä ymmärtää, että työllämme on merkitys juuri asiakkaille. Toimimme hyvässä hengessä ja yhteistyössä niin, että asiakkaamme saavat työllämme parhaan mahdollisen palvelun ja tuotteet. Sitoutuminen asiakkaiden tarpeiden toteuttamiseen on meille tärkeää ja haluamme palvella heitä ja heidän yritystään lisäarvoa tuottavasti. Toimintamme on luotettavaa ja joustavaa, ja yhteistyökumppaneita arvostavaa.

Laatu & kehittyminen

Jerkka Tuote tunnetaan laadukkaista ja kilpailukykyisistä tuotteista sekä luovista ratkaisuista. Yrityksellä ja koko henkilöstöllä on halu ylläpitää ja kehittää osaamistaan ja kehittäminen on pitkäjänteistä. Pidämme tärkeänä, että osaamisemme vastaa tämänpäiväisten alati muuttuvien toimintaympäristöjen haasteisiin. Hyvillä ja toimivilla yhteisillä arvoilla luomme hyvää ilmapiiriä ja rakenamme itsellemme mielekkään työyhteisön joka auttaa henkilöstön ja koko yrityksen kehittymistä.

Ympäristöystävällisyys

Me Jerkka Tuotteessa suosimme yhteistyökumppaneita jotka pyrkivät yhä edelleen minimoimaan tuotannossaan mahdolliset haitalliset ympäristövaikutukset. Myöskään lapsi- tai vankityövoiman käyttöä emme hyväksy missään muodossa tai minkään valmistusvaiheen yhteydessä. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme tuotteita ja palveluita, jotka osaltaan edistävät yhteisen elinympäristömme hyvinvointia.

Jerkka Tuote, Helsinki
Jerkka Tuote, Helsinki
Jerkka Tuote, Helsinki
Jerkka Tuote, Helsinki
Jerkka Tuote, Helsinki
Tuotemerkit
Trendeagle, Cottover, Easynotes, Kolo Design, Elevate, Fronta, Sagaform, Harvest Frost, Clique, Craft

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ti
09:00-16:00
Ke
09:00-16:00
To
09:00-16:00
Pe
09:00-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
09:00-16:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.