Sähköasennukset ja saneeraukset - Elinstallasioner och sanering

JCL Service Oy Ab vuonna 1987 perustettu sähköliike, joka palvelee Raaseporin alueella ja lähiympäristössä.

Asiakkaitamme ovat yksityisasiakkaat, yritykset ja teollisuusalan toimijat.

Palveluihimme kuuluvat mm. sähköhuollot, -urakoinnit ja -valvontatyöt ja sähkösuunnittelu. Lisäksi teemme erilaisia kiinteistökorjauksia. Kuulumme Elfinin ketjuun.

Ammattilaisen kanssa on aina edullisinta. Joka alalla on asiantuntijansa. Sähköhommissa se on Elfin. Elfin-asiantuntijan kanssa löydät helposti sinulle sopivimman ratkaisun, olipa kyseessä iso tai pieni sähköurakka. Kokenut ammattilainen tuntee alan säännnökset ja tietää millainen ratkaisu on turvalllisin, taloudellisin ja kestävin vuosiksi eteenpäin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

JCL Service Oy Ab är ett företag som verkar inom elbranschen och är grundat 2005 med arbetserfarenhet sedan 1987 inom elbranschen.

JCL Service står till tjänst med elplanering och elinstallationer vid nybyggen och renoveringar. Vårt verksamhetsområde Raseborg men även ytterom, vi arbetar med privatkunder, företag samt industrin.

Vänligen kontakta oss och be om en offert.

Tarjoamme myös seuraavia palveluja;

Lämmitysratkaisut, aurinkosähköratkaisut, valaistusratkaisut, kodinohjausjärjestelmät, sähköalan turvallisuusratkaisut, sähkökeskukset, kaapelit ja johdot, tarvikkeet ja varaosat.

Elfin-urakoitsijan kautta löydät myös kattavan valikoiman alan laatutuotteita ja tarvikkeita.

Jcl Service Oy Ab, Raasepori
Jcl Service Oy Ab, Raasepori
Jcl Service Oy Ab, Raasepori
Jcl Service Oy Ab, Raasepori
Jcl Service Oy Ab, Raasepori