Lämpöpumput yli 10 vuoden kokemuksella

Olemme Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla toimiva ilma­- ja maalämpö­pumppujen erikois­liike. Tarjoamme asiakkaillemme Toshiban, Mitsubishin, Panasonicin ja LG ilma­lämpöpumput asennettuna. Toimimme myös edellä mainittujen valmis­tajien valtuutettuna huolto­liikkeenä, joten voit ottaa meihin yhteyttä missä tahansa ilmalämpö­pumppuihin littyvissä asioissa.

Meiltä myös Thermian maa­lämpöpumppu, jonka saatte myös kätevästi asennettuna avaimet käteen palveluna. Maalämpö­pumppu käyt­tää lämmityk­sessä maahan varastoinutta auringon lämpöä, joten ekologisempaa lämmitys­vaihtoehtoa saa hakea.

Kauttamme on mahdollisuus saada myös OP Pohjolan rahoituspalvelu kaikille lämpöpumpuille.

Tule ja tutustu!

Asennuspalvelu

Asennamme ilma- ja maalämpö­pumput ammatti­taitoisesti koh­teeseen!

Ilma- ja maalämpö­pumppu säästää tehokkaasti lämmitys­kustannuksissa. Ilmalämpö­pumpun sijainti talossa on merkit­tävä tekijä talon koko lämmityksen kannalta, joten asennukseen kannattaa valita aito ammattilainen.

Kanssamme yhteis­työtä tekevillä asennus­liikkeillä on TUKES:in hyväk­symät kylmäaine- ja sähkö­luvat. Myös omilla työnteki­jöillämme on asiaan­kuuluvat luvat. Asennuksillamme on aina kahden vuoden takuu, joten voit luottaa ammattimaiseen työn jälkeen.

Ilmalämpöpumpun asennuksen mukana saat vakiona seinätelineen tai maajalustan. Myös korottavan kivijalkatelineen saaminen on mahdollista. Laadukkaat maajalustat teetämme paikallisessa yrityksessä, kuten myös puiset suojakotelot. Kourujen väreinä on valkoinen, ruskea tai punainen, joista valkoinen on vakio asennus­tarvikkeissa.

Jokaisesta asennuksesta tehdään asennus­pöytäkirja ja kirjallinen takuu­todistus.

Lämpöpumppujen huoltopalvelut

Olemme Thermian, Toshiban, Mitsubishin, Panasonicin ja LG:n ilmalämpö­pumppujen valtuutettu huoltoliike. Merkki­huollolla varmistat aina merkkikohtaisten ongelmien ja puhdistus­tapojen sekä oikeiden varaosien yhteen­sopivuuden lämpö­pumppusi kanssa. Huollamme myös muualta ostetut lämpö­pumput, teemme mm. antureiden vaihdot, kylmä-aineiden lisäykset ym.

Meiltä saat myös kilpailukykyisen määräaikais­huolto­sopimuksen, jonka avulla varmistat ympäri­vuotisen, täydellisen toimivuuden lämpöpumpullesi!

Huollamme lämpöpumppusi aikataulusi mukaan. Kerromme jo etukäteen mitä huolto tulee arviolta maksamaan mikäli kone ei ole takuun piirissä ja näin tiedät sitten minkälainen lasku huollostasi on mahdollisesti tulossa.

Jämptijuttu Oy, Ylivieska
Jämptijuttu Oy, Ylivieska
Jämptijuttu Oy, Ylivieska
Jämptijuttu Oy, Ylivieska
Tuotemerkit
Toshiba, Panasonic, Thermia

Kokemuksia yrityksestä Jämptijuttu Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.