murupolku logo/Kauneudenhoito/Jalkahoito Pudasjärvi/Jalkahoitola Stressipiste Tmi Pirjo Leino
Jalkahoitola Stressipiste Tmi Pirjo Leino, Pudasjärvi
Jalkahoitola Stressipiste Tmi Pirjo Leino, Pudasjärvi
Jalkahoitola Stressipiste Tmi Pirjo Leino
Jalkahoitola Stressipiste T:mi Pirjo Leino
Y-tunnus:
2249877-8

Tervetuloa Jalkahoitola Stressipisteeseen!

Palveluihini kuuluvat jalkojenhoidon lisäksi vyöhyketerapia-, lymfa- ja detoxhoidot sekä kuumakivihieronnat:

1) JALKOJENHOITO sisältää kysien lyhennyksen, paksujen kynsien ohennuksen, kovettumat ja känsät poistetaan, tutkitaan jalat ja lopuksi teen kunnollisen rasvahieronnan polviin saakka.

2) Norjalaisen Charles Ersdalin VYÖHYKETERAPIAHOIDOSSA perusajatuksena on hoitaa ihmistä kokonaisuutena, sillä kaikki vaikuttaa kaikkeen. Keskeistä hoidoissakin on kokonaiskäsittely jalkaterien (tai käden) heijastepisteitä käsittelemällä. Vyöhyketerapiahoito saa aikaan elimistön puhdistautumista, sillä keho laittaa kuona-aineita liikkeelle ja tästä voi aiheutua oireita ja monenlaisia reaktioita, joko heti käsittelyn aikana tai käsittelyn jälkeen. Vyöhyketerapiaa voidaan suositella hyvin monenlaisiin vaivoihin, esimerkiksi:

* stressi, päänsärky, migreeni, verenpaine, kohonnut kolesteroli

* yleinen väsymys, uupumus

* nivel- ja lihassärky (esim. iskias, niska-hartiavaivat)

* akuutit / krooniset poskiontelovaivat, allergia, astma

* ummetus, laiska suolisto

* naistenvaivat (kuukautiskivut, vaihdevuosivaivat)

* miestenvaivat (prostata, impotenssi)

* lapsettomuus

* unettomuus

* koliikki

* tulehduskierteet (esim. korvatulehdukset).

3) LYMFATERAPIAN päätehtävä on elvyttää imusuonten toimintaa. Se on turvotushoidon olennainen osa. Lymfaterapian käyttökohteita ovat:

*Turvotukset: toiminnalliset turvotukset, imusuoni- ja laskimoperäiset turvotukset, syöpäleikkausten jälkeiset turvotukset, sädehoidon jälkeiset turvotukset, kirurgisten toimenpiteiden jälkeiset turvotukset ja raskauteen liittyvät turvotukset

*Vammat ja arvet: murtumat, nyrjähdykset, lihasrevähtymät, verenpurkaumat, palovammat

*Säärihaavat: laskimo- ja valtimoperäiset säärihaavat, sokeritaudin aiheuttamat säärihaavat

*Krooniset sairaudet: reuma, nivelkulumat, fibromyalgia, ruusu

4) ION DETOX-laitteen avulla tehdään elimistön puhdistushoitoja. Jalkakylpy vaikuttaa positiivisesti koko elimistön terveyteen. Hoito perustuu heikkoon sähkövirtaan, joka poistaa elimistöön kertyneet myrkyt ja kuona-aineet jaloissa olevien ihohuokosten kautta kylpyveteen. Vaikutukset ovat erittäin myönteisiä: ääreisverenkierto paranee, turvotukset ja kivut helpottavat, ihonlaatu paranee (kuivuus vähenee ja iho pehmenee), tulee kevyempi, notkeampi ja energisempi olo. Suositus on kuusi kertaa peräkkäin maksimissaan kahden viikon välein, jolloin saat ihannetuloksen. Diabeetikoille suositus on käynti kerran kuussa jalkojen verenkierron tehostamiseksi.

5) KUUMAKIVIHIERONTA pohjautuu kiinalaisen lääketieteen perinteisiin. Laavakivihoidon avulla voidaan hoitaa muun muassa lihaskudosten tulehduksia ja turvotuksia. Hoito lievittä kipuja, stressiä ja päänsärkyä sekä lisää lihasten ja nivelten liikkuvuutta. Hyvä apu niska-hartia-alueen ongelmiin. Se sopii myös perusteellista rentoutumista kaipaavalle henkilölle.

Sinua palvelee jalkojenhoitaja Pirjo Leino puh. 040 1871760.

Ota yhteyttä ja varaa oma aikasi!

Jalkahoitola Stressipiste Tmi Pirjo Leino, Pudasjärvi
Jalkahoitola Stressipiste Tmi Pirjo Leino, Pudasjärvi
Jalkahoitola Stressipiste Tmi Pirjo Leino, Pudasjärvi