Vapaa-ajan viettoa upeissa maisemissa - Jalavaniemi

Jalavaniemen matkailualue sijaitsee kauniin Vanajaveden maisemissa Hämeenlinnan Iittalassa. Tarjoamme upeissa puitteissa korkeatasoista majoitusta ja vapaa-ajan viettoa ympäri vuoden. Alueelta löytyy kaksi korkeatasoista vuokrahuvilaa: Villa Joutsen sekä Villa Haikara. Molemmat huvilat ovat uusia ja hyvin varusteltuja ja niistä löytyvät kaikki mukavuudet. Matkailuvaunuille löytyy paikkoja pitkäaikaiseen käyttöön. Jalavanimen upea maasto ja maisemat tarjovat unohtumattoman loman.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Aktiviteetteja

Jalavaniemen alueella on paljon tekemistä. Talvella alueella on loistavat mahdollisuudet moottorikelkkailuun sekä hiihtoon. Kesällä uinti- ja veneharrastus vievät mennessään marjastusta, sienestystä sekä kalastusta unohtamatta. Hyvien kulkuyhteyksien ansiosta Jalavaniemestä käsin on vaivatonta hyödyntää lähiseutujen tarjoamia monipuolisia vapaa-ajan aktiviteetteja ja palveluja. Noin 35 minuutin ajomatkan päässä suuri ostokeskus Ideapark.

Palvelut

Jalavaniemen alueelta löydät B-anniskeluoikeuksin varustellun kahvilan, joka toimii myös vastaanottopisteenä. Kahvilatuotteiden lisäksi myynnissä on myös mm. kaasua ja wc-kemikaaleja.

Alueelta löytyvät myös matalarantainen uimaranta sekä grillikota ja -katos, lasten leikkipaikka, pallopelikenttä sekä lintutorni.

Jalavaniemi, Hämeenlinna
Jalavaniemi, Hämeenlinna
Jalavaniemi, Hämeenlinna
Jalavaniemi, Hämeenlinna

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan.
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Jalavaniemi

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.