Varaa aika
Varaa aika
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Kaikki ilmanvaihtoon liittyvät asennus- ja puhdistustyöt, huollot sekä tarkastukset niin saneeraus- kuin uudiskohteissakin

Aeris tuottaa ilmanvaihtoalan palveluita. Yrityksen perustaja on alan vahva ammattilainen, jolla on pitkä työkokemus ja joka haluaa toteuttaa työt ammattiylpeydellä ja oikein. Aeris ei tingi asiakastyytyväisyydestä ja laadusta.

Aeriksen tavoite ei ole kasvaa suureksi toimijaksi, vaan olla luotettava ja laadukas ilmanvaihdon palveluita tuottava pienyritys. Mottomme “Tehdään kaupankäynnistä inhimillinen kokemus!” kuvastaa yhtiön tärkeimpiä piirteitä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Huollot

Hoidamme ilmanvaihtolaitteiden, järjestelmien ja koneiden huollot ja korjaukset täysivaltaisesti. Vaihdamme ilmanvaihtokoneiden moottorit, huippuimurit, hoidamme kondenssivesiviemäreiden tukokset, ja tämän lisäksi tarjoamme myös yksittäiset huollot, korjaukset ja tarvittaessa huoltosopimukset.

Asennukset

Teemme ilmanvaihtokanavien- ja järjestelmien asennukset uudis- ja saneerauskohteisiin Toimitamme piirustukset paperisesti sekä digitaalisessa muodossa. Suunnitelmat toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaan ja ratkaisemme onnistuneesti myös haastavien kohteiden ilmanvaihtoon liittyvät ongelmat.

Puhdistukset

Tarjoamme ilmanvaihtokoneiden pesut, huippuimureiden sekä ilmanvaihtokanavistojen puhdistukset. Hoidamme ammattikeittiöiden ilmanvaihdon puhdistustarpeet sekä rasvakanavistojen pesut. Huolletun ilmanvaihtojärjestelmän ilmamäärien mittaus ja säätö kuuluu aina mukaan palveluumme.

Tarkastukset ja säädöt

Tarkistamme ilmanvaihtojärjestelmän, teemme kuntotutkimuksen ja arvioimme sisäilman laadun. Halutessanne voimme suunnitella sisäilman laatua heikentävien tekijöiden poistamisen sekä toteuttaa korjaustoimenpiteet. Hoidamme ilmamäärien mittaukset ja säädöt sekä kanavien tiiveysmittaukset.

IVAeris Oy, Espoo

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Su
Suljettu
Ma
07:00-17:00
Ti
07:00-17:00
Ke
07:00-17:00
To
07:00-17:00
Pe
07:00-17:00
La
Suljettu
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä IVAeris Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.