Israelin Ystävät ry, Tampere
Israelin Ystävät ry, Tampere
Israelin Ystävät ry
Israelin Ystävät ry, Israels Vänner rf
Y-tunnus:
0222489-2

Israelin Ystävät ry kuuluu maailman vanhimpiin Israelin ystävyysjärjestöihin. Vuonna 1908 perustettu järjestö toimii kristilliseltä pohjalta Israelin kansan hengelliseksi, henkiseksi ja aineelliseksi tukemiseksi.

Israelissa järjestö osallistuu noin 20 avustushankkeeseen. Avustuskohteina ovat mm. vähäosaisten lasten päiväkoti, köyhimpien juutalaisten materiaalinen auttaminen, raamattujen jakaminen niin juutalaisille kuin arabeille sekä juutalaiskristittyjen eli messiaanisten järjestöjen ja arabikristittyjen järjestöjen tukeminen.

Kotimaan toimintaan kuuluvat mm. messiaanisten ja arabikristittyjen pastoreiden puhujakiertueet ympäri Suomea sekä Israel-konferenssit ja -seminaarit.

Israelin Ystävät ry:n kautta voi lähteä Israeliin vapaaehtoistyöhön. Toimimme yhteistyössä Israelin Työ- ja sosiaaliministeriön kanssa. Vapaaehtoistyötä on mm. lasten, nuorten, vanhusten ja vammaisten parissa. Työhön voi lähteä ennakkoluuloton ja terve 18-70 -vuotias Israelin Ystävät ry:n jäsen.

Julkaisutoiminta: SHALOM-lehti antaa ajankohtaista ja monipuolista tietoa Israelin ja Lähi-idän asioista kristillisestä näkökulmasta.

Voit tukea avustustyötämme liittymällä jäseneksi, lahjoittamalla avustuskohteisiimme ja ostamalla myyntituotteitamme - tervetuloa kotisivuillemme! Löydät meidät myös Facebookista.

Israelin Ystävät ry, Tampere
Israelin Ystävät ry, Tampere
Israelin Ystävät ry, Tampere

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ma
09:00-16:00
Ti
09:00-16:00
Ke
09:00-16:00
To
09:00-16:00
Pe
09:00-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Israelin Ystävät ry

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.