Isännöintiä Uudellamaalla

Keravalainen Isännöintipartnerit Oy on omistajavetoinen perheyritys, joka on erikoistunut asunto-osakeyhtiöiden isännöintiin. Tavoitteenamme on kiinteistöjen arvon säilyttäminen ja kohottaminen suunnitelmallisen taloudenhoidon ja kunnossapidon avulla. Olemme asiakaslähtöinen, ammattitaitoinen ja asiantunteva isännöintitoimisto.

Mikäli taloyhtiönne on valitsemassa isännöitsijätoimistoa ja olette kiinnostuneita Isännöintipartnereiden palveluista, teemme mielellämme tarjouksen isännöintipalveluista. Taloyhtiölle perustetaan myös omat taloyhtiökohtaiset kotisivut, joilta löytyy tärkeimmät yhteystiedot, uusimmat ilmoitukset sekä ajankohtaisimmat dokumentit. Taloyhtiönne perustiedot voitte lähettää meille kotisivujen lomakkeella. Olemme yhteydessä tiedot saatuamme. Voitte myös kääntyä puoleemme puhelimitse tai sähköpostin välityksellä.

Kotisivuiltamme löydät lomakkeet yleisimpien asioiden hoitoon kätevästi verkossa. Sivujen kautta voit tehdä asiakirjatilauksen, hakea muutostyölupaa tulevaan huoneistoremonttiin, jättää vikailmoituksen jne. Suorat yhteystietomme myös kotisivuilta.

Soita ja sovitaan tapaaminen!

Isännöintipartnerit Oy, Kerava
Isännöintipartnerit Oy, Kerava
Isännöintipartnerit Oy, Kerava

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.