International School Of Acupuncture Isa Ltd Oy
Oy International School Of Acupuncture Isa Ltd
Y-tunnus:
1911496-4

Akupunktiokoulutus

Klassisen akupunktion koulutus on kestoltaan 3,5 vuotta. Koulutus on monimuoto-opiskelua, joka on mahdollista suorittaa työn ohessa. Kontaktiopetusta on 10 - 11 viikonloppuna (pe-su) vuodessa. Opetukseen kuuluu lisäksi klinikkaharjoittelupäivä Tapiolassa noin kerran kuussa. Koulutus tapahtuu pääasiassa englanniksi, joten kurssilla on myös mahdollista parantaa kielitaitoa.

Koulutus on kokonaiskestoltaan noin 2 000 tuntia, 76 opintopistettä, (à 45 min.), joista kontaktiopetusta noin 900 tuntia sekä kliinistä harjoittelua yli 200 tuntia. Koulutuksen läpivienti edellyttää myös itsenäistä opiskelua etätehtävien avulla. Opiskelijoiden on lisäksi suoritettava peruslääketieteen kurssit (anatomia ja fysiologia 140 tuntia, 5 op) sekä ensiapukurssi (16 tuntia), ellei heillä ole vastaavia tietoja entuudestaan.

Koulutuksessa opetetaan keskeiset asiat kiinalaisen lääketieteen filosofiasta, hoitoperiaatteista ja harjoittamisesta. Koulutuksen suorittaneet voivat harjoittaa akupunktiota itsenäisesti ammatinharjoittajina.

International School Of Acupuncture Isa Ltd Oy