Pääkaupunkiseudulla toimiva toimitilojen asiantuntija

Intermediator Toimitilat on pääkaupunkiseudulla toimiva toimitilojen asiantuntija.

Tehtävämme on löytää yrityksellesi toimitilat, joissa on ilo tehdä työtä ja jotka tukevat liiketoimintanne menestystä. Autamme yrityksiä löytämään parhaat toimi-, liike-, tuotanto- ja varastotilat nopeasti ja helposti. Meillä on alueen laajin vapaiden toimitilojen valikoima. Palvelumme ovat toimitilojen vuokraajille ja ostajille täysin ilmaisia.

Etsimme teille parhaiten soveltuvat tilat, esittelemme ja vuokraamme ne yrityksellesi. Tarvittaessa myös välitämme yrityksenne nykyiset tilat edelleen.

Yli kahdenkymmenen toimintavuotemme aikana olemme kehittyneet pääkaupunkiseudun toimitilamarkkinoiden huippuosaajaksi ja oppineet tunnistamaan olennaiset tilatarpeiden yksityiskohdat. Helpotamme päätöstänne oikean tilan valinnassa. Laajan yhteistyökumppaniverkoston ansiosta kohdevalikoimamme on pääkaupunkiseudun kattavin ja voimme näin palvella asiakkaitamme mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.

Tuemme myös asiakkaitamme muuton suunnittelussa ja toteuttamaan sen hallitusti ja mahdollisimman vähäisin toiminnallisin häiriöin. Olemme kehittäneet yritysmuuttoa varten muuttajan pikaoppaan, jonka voit ladata ilmaiseksi helpottamaan oman yrityksesi muuttoprosessia. Muuttajan pikaopas toimii tehokkaana työvälineenä, kun pohditaan siirtymistä nykyisistä toimitiloista uusiin.

Päämiehillemme olemme tehokas ja luotettava yhteistyökumppani, joka etsii ja löytää oikeanlaiset yritykset vapautuviin ja vapaisiin toimitiloihin.

Palvelut

Tehtävämme on löytää yrityksellesi toimitilat, joissa on ilo työskennellä ja jotka tukevat liiketoiminnan menestystä.

Palvelumme lähtevät asiakastarpeen kartoituksesta, jossa selvitämme mitkä ovat olennaisimmat kriteerit onnistuneelle tilan valinnalle.

Valikoimistamme löydät helposti yrityksellesi sopivat toimitilat. Tarjoamme vuokralle ja myymme toimistotilat, liikehuoneistot, tuotantotilat ja varastotilat. Palvelumme kattaa vuokraus- sekä myyntipalvelut.

Verkkopalvelumme kautta voit valita hakukriteerien avulla vapaita ja vapautumassa olevia toimitiloja. Kriteerit voivat koskea esimerkiksi sijaintia, kokoa ja toimitilatyyppiä.

Palvelumme ovat toimitilojen vuokraajille ja ostajille täysin ilmaisia. Vuokrattavien ja myytävien toimitilojen omistajat maksavat meille palveluistamme.

Ota yhteyttä ja kerro tilatarpeesi niin etsimme teille sopivat toimitilat!

Intermediator Oy, Helsinki
Intermediator Oy, Helsinki
Intermediator Oy, Helsinki
Intermediator Oy, Helsinki
Intermediator Oy, Helsinki
Intermediator Oy, Helsinki
Intermediator Oy, Helsinki

Kokemuksia yrityksestä Intermediator Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.