Industless Oy - Riittävän iso hoitaaksemme, riittävän pieni välittääksemme

Haluaisitko sinä hengittää puhdasta ilmaa? Päämäärämme on tuottaa kumppaneillemme kustannustehokkain ja laadukkain suojausratkaisu sisäilman osalta. Tiivis yhteistyömme maailman johtavimpien suodatin- ja ilmanpuhdistusvalmistajien kanssa takaa ensiluokkaisen lopputuloksen aina oikeaan tarpeeseen. Käytämme vain tieteellisesti ja puolueettomasti testattuja puhdistusmenetelmiä, joissa yhdistyvät sekä kustannustehokkuuden, puhdistustekniikan, että käyttömukavuuden parhaat puolet.

Puhdas ilma ei ole haitaksi elämänlaadulle

Tarjoamme tehokkaat ratkaisut puhtaampaan ilmaan sekä kotonasi, että työpaikallasi. Hyvä työmotivaatio ja tehokkuus vaativat puhtaan ilman. Me yhdessä voimme vaikuttaa siihen, miten te ja lapsenne jaksatte. Sisäilmalla on suuri merkitys terveyteen ja yleiseen olotilaan.

Teemme mielellämme ilmanlaatumittaukset sekä ratkaisut teollisuushalleihin ja varastoihin, konttoreihin ja liikkeisiin, päiväkoteihin sekä kouluun, unohtamatta kuitenkaan omaa kotiasi. Valitsemalla palvelumme varmistat paremman sisäilman paitsi itsellesi, myös muille. Oli tilasi sitten pieni huone tai suuri halli, löydät meiltä ratkaisun ongelmaasi.

Tehokkaat ratkaisut ilmanpuhdistukseen

Yksi tekniikka ei ole ratkaisu kaikkeen. Olemme panostaneet tietotaitoomme sekä ilmanpuhdistustekniikoiden tuntemukseen, jonka ansiosta löydämme tarpeisiisi parhaan mahdollisen ratkaisun. Käytössämme on laaja skaala eri tekniikoita ja merkkiriippumattomuutemme takaa toimivimman ratkaisun, oli lähtökohtana sitten hiljaisuus, energiatehokkuus, tai epäpuhtauden lähteen vaatimat erityisvaatimukset.

Ilmanpuhdistimet

Tuotevalikoimamme kattaa sekä mekaanisen, että sähkösuodatukseen perustuvat ilmanpuhdistimet. Toteutamme ilmanpuhdistustekniikkaa myös mittatilaustyönä. Tarkempaa tietoa käyttämistämme ilmanpuhdistimistamme löydät nettisivuiltamme!

Yhteydenotto

Soita tai lähetä sähköpostia, tulemme mielellämme paikanpäälle kartoittamaan tilanteen! Mikään ongelmasi ei ole liian suuri hoitaaksemme, eikä liian pieni välittääksemme.

Industless Oy, Nurmijärvi
Industless Oy, Nurmijärvi
Industless Oy, Nurmijärvi
Industless Oy, Nurmijärvi

Kokemuksia yrityksestä Industless Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.