Laadukkaita diagnostiikan ja tutkimuksen reagensseja sekä laitteita

Immuno Diagnostic Oy on 1983 perustettu hämeenlinnalainen yritys, jolla on toimipisteet Hämeenlinnassa, Espoossa ja Oulussa. Maahantuomme ja markkinoimme laadukkaita diagnostiikan ja tutkimuksen reagensseja ja laitteita. Edustamme tunnettuja diagnostiikan toimittajia kliinisen mikrobiologian, patologian, kliinisen kemian, hematologian ja sytogenetiikan toimialoilta. Molekyylidiagnostiset menetelmät ovat kuuluneet valikoimiimme jo yli 20 vuotta ja ovat merkittävä osa diagnostista osaamistamme. Tutkimuspuolella vasta-aineet, ELISA-kitit, proteiinit sekä mm. molekyylibiologian reagenssit kuten NGS-reagenssit kuuluvat keskeisesti yrityksemme tuotevalikoimaan.

Valikoimiimme kuuluu mm. koko Leica Microsystemsin tuotevalikoima. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja niin teollisuudelle, tutkimukselle, kliiniselle diagnostiikalle kuin sairaaloillekin.

Immuno Diagnostic Oy:n tavoitteena on tuottaa mahdollisimman hyvää asiakaspalvelua ja täyttää asiakkaan tarpeet nopealla ja joustavalla palvelulla sekä teknisellä tuella, jotka perustuvat henkilöstön koulutustasoon ja ammattitaitoon. Luotettava asiakaspalvelu sekä korkeatasoinen asiantuntemus ovat keskeisiä toimintaperiaatteitamme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Verkkokauppamme palvelee 24/7

Tuotteitamme löydät myös verkkokaupastamme, Jos etsimääsi tuotetta ei löydy, otathan yhteyttä meihin!

Kaikkien edustamiemme valmistajien tuotteita ei ole saatavilla verkkokaupastamme. Näitä ovat esimerkiksi Leica Microsystemsin mikroskoopit.

Onpa kyseessä mikä tahansa tuote, kannattaa kysyä.

Immuno Diagnostic Oy, Hämeenlinna
Immuno Diagnostic Oy, Hämeenlinna
Immuno Diagnostic Oy, Hämeenlinna

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu