murupolku logo/Tukkuliike/Tukkuliike Espoo/Ikaros Finland Oy

Ikaros® on vuodontorjunnan, teollisen pyyhinnän ja voiteluaineiden ylivoimainen asiantuntija ja suunnannäyttäjä Pohjoismaissa.

Ikaros on vuonna 1993 perustettu vuotosuojaus-, vuodontorjunta- ja kemikaaliturvallisuus-alan johtava yritys Pohjoismaissa.

Autamme valitsemaan oikeat tuotteet oikeisiin käyttökohteisiin, siten parantaen asiakkaidemme työympäristön turvallisuutta, pienentäen ympäristövaikutuksia, sekä auttaen saavuttamaan kokonaistaloudellista kustannussäästöä.

Kun syvällinen asiakastuntemuksemme yhdistetään tuotetietämykseemme, voimme auttaa pienentämään sekä kustannuksia että ympäristövaikutuksia, sekä tehostamaan vaarallisten aineiden käsittelyn ja varastoinnin prosesseja. Myyjämme ovat tunnetusti johtavia asiantuntijoita alallaan ja heitä tukevat myös omat ympäristöinsinöörimme sekä voiteluaineiden asiantuntijamme.

Yhteistyö Ikaroksen kanssa on jo itsessään merkki laadusta. Se osoittaa että työ- ja ympäristöturvallisuus ovat yrityksenne keskeisiä arvoja. Se on myös takuu sekä ympäristövaikutusten että käyttökustannusten minimoinnista. Arvot kuten vastuullisuus, ympäristöturvallisuus ja kestävä kehitys eivät ole meille tyhjiä myyntiargumentteja, vaan juuri ne ovat koko toimintamme lähtökohtia.

Yhdessä asiakkaidemme kanssa vähennämme ja estämme vaarallisia öljy- ja kemikaalivahinkoja niin nopeasti, yksinkertaisesti ja tehokkaasti kuin mahdollista.

Ikaros ei ole vain mukana alan kehityksessä - me näytämme tietä.

Ikaroksen toimistot sijaitsevat Espoossa, Göteborgissa, Malmössä, Linköpingissä ja Tukholmassa. Toki myyjämme työskentelevät joka puolella Suomea ja Ruotsia.

IKAROS® VUODONHALLINTA

VUODONHALLINTA-tuoteryhmä käsittää tuotteet, jotka ennalta ehkäisevät tai minimoivat öljy- ja kemikaalivuotojen syntymistä. Ikaros tuotemerkit takaavat että tuotteiden tiukimmatkin laatu- ja toimivuusvaatimukset täyttyvät.

Tutustu tuotteisiin

IKAROS® PUHDISTUS

PUHDISTUS-tuoteryhmän tuotteissamme hinta ja laatu kohtaavat, tarjoten kokonaistaloudellista tehoa jokapäiväiseen puhtaanapitoon!

Löydät valikoimastamme juuri tarpeisiinne sopivat imeytysliinat, imeytysrakeet, imeytyspuomit, vesistöpuomit, konepyyhkeet, teollisuuspaperit, kuituliinat, kangaspyyhkeet, paperipyyhkeet, teollisuuspesuaineet, liuotinpesuaineet, kammiopesuaineet, siivouskemikaalit sekä henkilöhygienian tuotteet ja paljon muuta.

Tutustu markkinoiden kattavimpaan valikoimaan.

Kysy meiltä - Olemme asiantuntijoita juuri teidän tarpeitanne varten!

IKAROS® VOITELU

Koneet ovat toimintanne sydän. Siksi niiden kunnossapitoon käytetäänkin niin paljon aikaa, rahaa ja voimavaroja. Voiteluaineet muodostavat pienen mutta tärkeän osan ylläpitokustannuksista. Monet asiakkaistamme ovat kuitenkin voineet todeta, että se ylimääräinen hetki, joka käytetään voitelutekniikan kehittämiseen, usein kannattaa. Vuositasolla puhutaan jopa kymmenistätuhansista säästyneistä euroista työ-, varaosa- ja seisokkikuluissa. Oikein valittua tuotetta myös kuluu vähemmän ja vaihtovälit pitenevät, mikä säästää luontoa.

Ota yhteyttä, autamme valitsemaan käyttöönne parhaiten soveltuvat voiteluaineet!

IKAROS® PALVELUT

Autamme kehittämään yrityksenne vuotosuojauksen valmiutta sekä vuodontorjuntasuunnitelmaa. Pyydä meidät maksuttomalle kartoituskäynnille, esim. yhdessä ympäristö-/turvallisuus-/paloturvallisuusvastuuhenkilönne kanssa tai tuotannon/kunnossapidon vastuuhenkilön mukana. Yhteistyössä kanssanne teemme nykytilanteen kartoituksen ja tunnistamme prosesseissanne vaarallisten aineiden aiheuttamat riskit ja potentiaaliset vuotosuojauksen kehityskohteet.

Ikaros® Voiteluaineanalyysi auttaa asiakastamme säästämään rahaa, vähentämään kulumista ja samalla pienentämään ympäristövaikutuksia. Analysoituamme huolellisesti käyttökohteen ja -olosuhteet pystymme vähentämään vuotoja (jopa kymmeneksen), säästämään energiakustannuksissa, ehkäisemään konerikkoja, parantamaan työntekijöiden työterveyttä, sekä vähentämään ympäristön kuormitusta.

Ikaros Finland Oy, Espoo
Ikaros Finland Oy, Espoo
Ikaros Finland Oy, Espoo
Ikaros Finland Oy, Espoo
Ikaros Finland Oy, Espoo
Ikaros Finland Oy, Espoo
Ikaros Finland Oy, Espoo
Ikaros Finland Oy, Espoo
Ikaros Finland Oy, Espoo
Ikaros Finland Oy, Espoo
Tuotemerkit
IKATEX®, ADERMO®, IKASORB®, IKACLEAN®

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Pe
08:00-16:00
Avoinna vielä 1h 26min
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-16:00
Ti
08:00-16:00
Ke
08:00-16:00
To
08:00-16:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.