murupolku logo/LVI-työt/Lvi-alan työt Iisalmi/Iisalmen Putkiasennus Oy
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Asiakaslähtöistä LVI-palvelua

Iisalmen Putkiasennus Oy on lämpö-, vesi-, ilma- ja kylmäalalla toimiva urakointifirma, joka on perustettu vuonna 1979. Yrityksellämme on yli 35 vuoden kokemus LVIK-alan töistä ja palveluista. Toimipisteemme sijaitsee Iisalmessa, mutta toiminta-alueeseemme kuuluu koko Ylä-Savo. Vuonna 2006 perustimme Kittilään Levin-Kittilän LVI Oy:n, jossa on lähes sama omistuspohja kuin Iisalmessa sijaitsevalla LVI-yrityksellämme. Vuonna 2018 ostimme osuuden Savon LVI-talosta.

LVI-alalla toimiva yrityksemme tarjoaa asiakaslähtöisen palvelun ja käytössäsi on aina ammattitaitoinen henkilökunta. Myymälässämme on asiakkaalle tarjolla lähes täydellinen LVI-valikoima sekä myyjien oivat asennusvinkit. Yrityksellämme on pitkäaikainen ja laaja kokemus urakoinnista sekä asennus- ja huoltopalveluista. Erikoisosaamisemme keskittyy teollisuuteen

Asiakaslähtöisyys on LVI-alalla toimivan yrityksemme avaintuote, siksi yrityksemme toimintaa ja laatua seurataan asiakaspalautteiden avulla. Näin pystymme mukautumaan asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin ja toimimaan parhain mahdollisimmin keinoin aina asiakkaamme huomioon ottaen. Kaikilla liikkeemme tarjoamilla palveluilla tähtäämme hyvään ja pitkäaikaiseen asiakassuhteeseen.

Osaavaa henkilökuntaamme myös koulutetaan jatkuvasti, jotta pystyisimme kehittymään ja tarjoamaan asiakkaillemme alan viimeisimmät tekniset ratkaisut.

Jotta yrityksessämme pysyttäisiin laatujärjestelmämme tavoitteissa, on jokaisen työntekijämme itse vastattava työnsä laadusta ja koko henkilökuntamme toteutettava ja kehitettävä sitä. Näin meillä toimitaan Iisalmen Putkiasennus Oy:ssä ja siksi olemme luotettava yhteistyökumppani.

Iisalmen Putkiasennus Oy, Iisalmi
Iisalmen Putkiasennus Oy, Iisalmi
Iisalmen Putkiasennus Oy, Iisalmi
Iisalmen Putkiasennus Oy, Iisalmi
Tuotemerkit
Hanakat, Uponor, Onninen, Jäspi, NIBE, Scanoffice

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
07:00-17:00
Ti
07:00-17:00
Ke
07:00-17:00
To
07:00-17:00
Pe
07:00-17:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Iisalmen Putkiasennus Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.