Tilausajot ja murskekuljetukset ammattitaidolla

I & T Päivölä Oy:ltä löytyy maa-ainekset niin tieurakkaan kuin rakennusurakkaan. Saat meiltä edullisesti soraa ja kiviainesta (kivimurske ja sepeli) pieninä ja isoina erinä. Minimitilauksen paino 1 tonni. Toimitamme murskeen Naantalin alueelle - Merimaskuun ja Rymättylään kolmen päivän sisällä tilauksesta! Soita ja pyydä tarjouspyyntö murskeesta ja mursketoimituksesta.

Suoritamme myös pienimuotoisia maanrakennus- ja maisemointitöitä esim. rakennusten pohjat ja jätevesijärjestelmät. I & T Päivölä Oy on myös kiinteistöhuollon ammattilainen. Teemme piha-alueiden lumityöt, suolaukset, hiekoitukset, hiekoitusten poistot ja nurmialueiden siistimiset. Kalustoomme kuuluu muun muassa aurat, siipilumikauha, hiekoitin, kerääväharja, puskulevy sekä etukuormain trukkipiikeillä.

Tämän lisäksi ajamme tilausajoja nykyaikaisella kalustolla. Tärkeintä matkanteossa on turvallisuus ja viihtyvyys. Palvelemme kattavasti koko matkan ajan, voit kysyä meiltä apua myös matkan suunnitteluun ja aikataulutukseen. Tilausliikenteemme palvelee Naantalista koko Suomen alueelle. Matkaat mukavasti niin pienet pyrähdykset kuin laajemmatkin matkanteot.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

I & T Päivölä Oy, Naantali
I & T Päivölä Oy, Naantali

Kokemuksia yrityksestä I & T Päivölä Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.