Lähetä viesti
Lähetä viesti

Terve keho - terveet hiukset!

Anna meidän, HiusAkatemian valtuuttamien tutkijoiden, huolehtia hiustesi ja hiuspohjasi hyvinvoinnista. Hiusten ja päänahan kuntoa voidaan selvittää erilaisilla tutkimuksilla ja näin löydetään täsmälliset keinot juuri Sinun hiustesi hyvinvoinnin parantamiseen. Koulutetut hiushoitajat tekevät erikoishoitoja joita ovat muun muassa: hiuspohjan hieronta, laserhoito, turvehoito, öljyhoito ja hiusten tehohoito. Saat todellista apua ongelmiin, kuten hiustenlähtö, pälvikaljuus, hilseet, kutina, kuivuus tai rasvaisuus, atopia sekä erilaiset hiusten kasvun häiriöt.

HiusAkatemian kouluttama hiustutkija laatii myös kirjalliset ohjeet kotihoidon tueksi, jotta voisit nauttia kauniista hiuksista ja terveestä hiuspohjasta joka päivä.

Tuotevalikoima

HiusApteekin tuotevalikoimaan on valittu mahdollisimman turvallisia tuotteita, joiden koostumuksen selvittämiseen on osallistunut useita kemianalan ammattilaisia. Tuotteemme ovat tarkoitettu herkästi kosmeettisiin aineisiin reagoiville, esim. atooppista ihottumaa, psoria ja erilaisia allergioita sairastaville sekä hiuspohjanongelmista kuten vaikeista hilseistä kärsiville henkilöille. Ne sopivat hyvin myös turvallista kosmetiikka arvostaville lapsille ja ikäihmisille. HiusaApteekki sisältää tuotteita koko kehon hyvinvointiin.

Hyvinvoinnin Hiusklinikka, Jyväskylä
Hyvinvoinnin Hiusklinikka, Jyväskylä
Hyvinvoinnin Hiusklinikka, Jyväskylä
Hyvinvoinnin Hiusklinikka, Jyväskylä
Tuotemerkit
BEMER Partner, BTB13, Evonia, EkoPharma Professional

Kokemuksia yrityksestä Hyvinvoinnin Hiusklinikka

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.