Varaa aika
Varaa aika

Vain yksi ihminen voi muuttaa elämäsi: sinä itse.

Kaipaatko hyvää oloa ja hemmottelua arjen keskelle? Kiireinen elämä saa energiamme usein epätasapainoon. Olo on väsynyt, muisti pätkii.

Tarjoamme avuksi Kemissä sijaitsevassa toimipisteessämme ihania hemmotteluhoitoja mm. intialaista päähierontaa, rentouttavaa energiahoitoa ja puhdistavaa jalkahoitoa.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta edesauttaa kehon ja mielen hyvinvointia rentouttaen, rauhoittaen ja kirkastaen ajatuksia. Se lievittää länsimaiselle elämäntavalle ominaista stressiä ja virkistää mieltä. Kyse on yksinkertaisesta, rauhallisesta hieronnasta, jonka rentouttavat vaikutukset ulottuvat kaikkialle kehoon. Hieronnan rentouttava vaikutus saa myös ajatukset virtaamaan paremmin.

Tutustu lisää intialaiseen päänhierontaan.

Energiahoito virkistää ja puhdistaa kehoa

Energiahoito kohottaa kehon omia energioita ja virkistää sekä kehoa että mieltä. Se avaa kehon energiakanavia, jolloin energia pääsee kulkemaan kehossa vapaammin. Hoidon jälkeen tunnet olosi rennommaksi ja aistit herkemmin, mikä on sinulle hyväksi.

Tutustu energiahoitoon ja varaa aika kotisivuiltamme.

Jalkahoidot Kemissä

Puhdistava Life Detox -jalkahoito tehostaa kuona-aineiden ja kipua aiheuttavien aineiden poistumista kehosta. Se on erinomainen hoitomuoto silloin, kun olet stressaantunut ja kaipaat lisää energiaa. Se virkistää oloa ja parantaa unen laatua.

Jalkahoito perustuu sähköön, joka aktivoi kehon ja solujen toimintaa. Kylvyn aikana kehoon ohjataan pieni ja kivuton sähkövirta, joka aktivoi solujen ja kehon toimintaa.

Teemme detox-jalkahoitoja Kemissä – lue lisää ja varaa aika!

Relain-magneettihoito

Relain-magneettihoidon avulla voit saada kroonisiin vaivoihin apua ilman lääkkeitä. Se on täysin luonnonmukainen hoitomuoto, joka sopii jännitystilojen hoitoon, rentoutumiseen ja monien vaivojen ehkäisyyn.

Tutustu magneettihoitoon kotisivuillamme!

Hyvätila Oy, Kemi
Hyvätila Oy, Kemi
Hyvätila Oy, Kemi

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.