Me olemme hyvän arjen tekijät!

Saat meiltä yrityksesi mukana kasvavat sähköiset tilitoimistopalvelut ja isännöinnin yksilöllisellä ja joustavalla palvelulla.

Tilitoimistopalvelut

Tarjoamme sähköiset taloushallintopalvelut yrityksellesi räätälöidyllä palvelukokonaisuudella, joten saat reaaliaikaista tietoa yrityksen taloudesta ja pystyt keskittymään rauhassa tuottavaan työhön. Käyttämämme sähköisen taloushallinnon ohjelmisto Visma Solutions Oy:n Netvisor sopii useimmille yrityksille ja on laajennettavissa niin henkilöstöhallinnon kuin toiminnanohjauksenkin tarpeisiin.

Taloushallintopalvelumme:

Kirjanpito

Myynti- ja ostoreskontra

Palkkahallinto

Veroilmoitukset ja verotusasiat

Controller-palvelut

Yritysjärjestelyt

Isännöinti

Tarjoamme kokonaisvaltaista isännöintipalvelua ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella Suomessa eri paikkakunnilla. Pääasialliset toimialueemme ovat Jyväskylän seutu (Jyväskylä-Laukaa), Sisä-Savon seutukunta sekä Tunturi-Lapissa Ylläksen alue. Palvelumme kattaa niin taloyhtiön hallinnollisten asioiden hoidon kuin teknisen isännöinnin.

Hoidamme kaikki asunto- tai kiinteistöosakeyhtön juoksevaan hallintoon liittyvät tehtävät yhtiön hallituksen ohjeiden sekä lain määräysten mukaisesti. Toimimme yhtiön edunvalvojana kilpailutuksissa, urakkaneuvotteluissa sekä lupa-asioissa ja hoidamme vaativatkin tilanteet ammattitaidolla.

Huolehdimme aina kiinteistön teknisestä elinkaaresta, jotta kiinteistö on turvallinen asua ja sen arvon säilyy. Seuraamme kiinteistöjen kuntoa aktiivisesti ja pitkäjänteisesti ja toteutamme huolto- ja korjaustoimenpiteet hallitusti. Tarjoamme myös pienet kiinteistöhuoltotoimet kuten piha-alueiden hoidon sekä pienet remontti- ja korjaustyöt omasta takaa.

Hulkkonen Consulting Oy, Jyväskylä
Hulkkonen Consulting Oy, Jyväskylä
Hulkkonen Consulting Oy, Jyväskylä
Tuotemerkit
Netvisor

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Su
Suljettu
Ma
08:00-16:00
Ti
08:00-16:00
Ke
08:00-16:00
To
08:00-16:00
Pe
08:00-16:00
La
Suljettu
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.