Lähetä viesti
Lähetä viesti

Ihmisen kokoinen IT

Me olemme asiakkaillemme IT-asiantuntija, IT-ongelman ratkaisija ja IT-tulkki.

Tunnemme IT:n kuin omat taskumme. Kehitämme itseämme ja palveluitamme jatkuvasti, jotta asiakkaamme saavuttavat omat tavoitteensa. Autamme hahmottamaan kokonaiskuvan ja ratkaisemme ongelmat nopeasti ja asiantuntevasti.

Olemme kiinnostuneita asiakasyrityksemme ja sen työntekijöiden tarpeista ja räätälöimme asiakkaillemme aina sopivimman ratkaisun. Olemme asiakkaillemme kumppani ja aina valmiina auttamaan. Autamme asiakkaitamme suomeksi, emmekä piiloudu kryptisen IT-kielen taakse.

Me olemme Ihmisen kokoinen IT.

Aloitimme tarjoamalla IT-palveluita kotikäyttäjille. Pian tyytyväiset asiakkaamme kysyivät, voisimmeko auttaa heitä myös työpaikalla. Ymmärsimme, että oli tarve kotona tai yrityksessä, viime kädessä asiantuntemus ja asiakaslähtöisyys ratkaisevat. Miten aktiivisesti kuuntelemme? Miten hyvin ymmärrämme asiakkaamme tarpeen? Miten ymmärrettävästi kommunikoimme? Miten hyvin ratkaisemme ongelman?

Näin syntyi konseptimme Ihmisen kokoinen IT.

Vuodesta 2005 olemme tarjonneet IT-palveluita myös yrityksille ja edelleen suuri osa asiakkaistamme löytää meidät nykyisten asiakkaidemme suositusten kautta.

Palvelut yrityksille

Yrityksillä on tyypillisesti haastava tilanne: Tietotekniikka on tärkeä osa jokapäiväistä tekemistä, mutta toisaalta sen verran pientä, ettei kalliita järjestelmiä tai IT-tukihenkilöä voi hankkia. HS-Works on pk-yrityksen asiantunteva ja luotettava IT-kumppani. Autamme laitteiden sekä järjestelmien valinnassa, neuvomme parempia toimintatapoja ja autamme arjen kiireen keskellä tulevissa ongelmissa.

Tutustu palveluihin.

Palvelut kotiin

Kodin tietotekniikka monimutkaistuu ja internet-yhteyttä käyttävien laitteiden määrä lisääntyy valtavasti. Yhä useammin työtä tehdään etänä. Kotikäyttäjä on usein haasteen edessä, miten asentaa uusi laite, miten korjata viallinen laite tai miten saada verkkoyhteydet toimimaan.

HS-Works huolehtii myös kodin tietotekniikan toimivuudesta. Älä epäröi ottaa yhteyttä.

Tutustu palveluihin

HS-Works Oy, Helsinki
HS-Works Oy, Helsinki
HS-Works Oy, Helsinki

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-18:00
Ti
08:00-18:00
Ke
08:00-18:00
To
08:00-18:00
Pe
08:00-18:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä HS-Works Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.