Hotelli keskellä erämaata

Samperin Savotta on lämminhenkinen, hyvän palvelun hotelli Kemijoen äärellä, laajojen erämaiden ja kansallispuiston portilla. Ympärillä sijaitsevat mainiot kelkkailu-, ulkoilu-, kalastus- ja metsästysmaastot jylhine vaaroineen ja tuntureineen.

Monien tarinoiden Korvatunturin läheisyys luo etäisyyttä arkipäivään. Täällä Sinulla on aikaa itsellesi, perheellesi, ystävillesi. Täältä saat mukaasi elämyksiä ja muistoja, jotka säilyvät vuosia.

Asu hotellihuoneessa tai majoitu porukalla mukavaan mökkiin. Rentoudu saunaosastomme lämmössä tai kokeile rantasaunamme tukkilaisaikojen löylytystä. Ravintolamme hemmottelee Sinua maistuvilla kotoisilla ruuilla. Kaikki samasta paikasta.

Olet lämpimästi tervetullut viettämään laatuaikaa itsellesi, perheen parissa, ystävien kanssa tai vaikka isommallakin porukalla. Meiltä myös yrityksille kokouspalvelut!

Ohjelmapalvelut

Järjestämme lomaohjelmia mittatilaustyönä paikallisten oppaiden kanssa. Kerro toiveistasi niin rakennamme sinulle ja ryhmällesi sopivan lomapaketin.

Talvella moottorikelkkasafari halki lumisten metsien lähituntureille, porotilavierailu, koiravaljakkoajelu, vaellus luonnon rauhassa tai pilkkikalastus ovat unohtumattomia elämyksiä.

Lisätietoa kotisivuiltamme!

Hotelli Samperin Savotta, Savukoski
Hotelli Samperin Savotta, Savukoski
Hotelli Samperin Savotta, Savukoski
Hotelli Samperin Savotta, Savukoski