murupolku logo/Matkailu/Matkailukeskus Mikkeli/Hotelli Anttolanhovi

Tervetuloa Anttolanhoviin Saimaalle!

Anttolanhovi Saimaan rannalla Mikkelin kupeessa kutsuu virkistymään ja rentoutumaan. Olemme avoinna ympäri tarjoten matkailupalveluita sekä koti- että ulkomaisille asiakkaille.

Anttolanhovissa on useita vaihtoehtoja majoittua - Rantahotellissa yhden ja kahden hengen hotellihuoneita sekä perheille soveltuvia väliovellisia yhdyshuoneita, art&design huvilat puolestaan tarjoavat arjen luksusta majoittumiseen hotellitason palveluiden äärellä. Huvilat soveltuvat niin yritys- kuin yksityiskäyttöön. Ne on sisustettu suomalaisella designilla huonekaluja ja astioita myöten, ja jokaisella huvilalla on oma nimikkotaiteilijansa, jonka taidetta on esillä huvilassa.

Keittiössä valmistetaan ruokaa käsityönä pientuottajilta hankittuja raaka-aineita kunnioittaen ja myös kaikki leivät ja kahvileivät ovat talon leipurin tekemiä. Perhejuhliin ja yritystilaisuuksiin on varattavissa yksityiskäyttöön 60-paikkainen tunnelmallinen Kotaravintola. Kokouspalvelut räätälöidään tilaajan toiveiden mukaisesti.

Liikuntaa on tarjolla kaikkina vuodenaikoina: kesäaikaan pyöräilyreitit, melontaa, soutua, frisbeegolfia, talvella hiihtoa, lumikenkäilyä ja pulkkamäki. Hotellivieraiden käytössä on myös kuntosali, liikuntasali sekä sauna- ja allasosasto. Day Spa tarjoaa monipuolisen kattauksen hemmotteluhoitoja. Tarjolla on myös yhden viiden vuorokauden mittaisia kylpylälomia. Lomakausina kuten syys- ja talvilomat, joulu, pääsiäinen, juhannus, järjestetään teeman mukaista ohjelmaa.

Hotelli Anttolanhovi, Mikkeli
Hotelli Anttolanhovi, Mikkeli
Hotelli Anttolanhovi, Mikkeli
Hotelli Anttolanhovi, Mikkeli

Kokemuksia yrityksestä Hotelli Anttolanhovi

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.