HOPEAHARJUN PALVELUKOTI -Asumispalveluita mielenterveyskuntoutujille ja ikäihmisille-

Asumis- ja hoivapalveluita mielenterveyskuntoutujille ja ikääntyneille kymmenien vuosien kokemuksella.

Tarjoamme myös intervallihoitoa ja sopeutumisvalmennusta. Käytössä on viisiportainen kuntoutusmalli, joka mahdollistaa asiakkaan etenemisen eritasoisissa asumispalveluissa tutussa ympäristössä voinnin mukaan.

Teemamme mukaisesti voimauttava luonto ja seikkailu ovat osa arkea ja yhdessä tekemistä. Meillä toteutuu monipuolinen viriketoiminta ja todella maukas kotiruoka, oman kokkimme valmistamana.

Hopeaharjun Palvelukoti tuottaa tasokasta ympärivuorokautista palveluasumista, hoitoa, kuntoutusta ja tukipalveluita. Tarjoamme kodinomaisen asumisen sekä viihtyisän, rauhallisen ja turvallisen asumisympäristön.

Tavoitteena on asiakkaan toimintakyvyn ja hyvinvoinnin edistäminen korkealaatuisella, yksilöllisellä ja tarkoituksenmukaisella hoitotyöllä sekä kuntouttavalla työotteella.

Ota Yhteyttä!

HOPEAKODON PALVELUKOTI

Olemme samassa pihapiirissä Hopeaharjun palvelukodin kanssa. Tuotamme ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista, hoitoa ja kuntoutusta ikäihmisille. Tarjoamme toimivan, viihtyisän ja turvallisen asumisympäristön sekä yhteisöllisyyteen perustuvaa asumista ammattilaisten osaavissa käsissä!

Ota yhteyttä 044 9801694

Hopeaharjun Palvelukoti Oy, Pori
Hopeaharjun Palvelukoti Oy, Pori
Hopeaharjun Palvelukoti Oy, Pori

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.