Varaa aika
Varaa aika
Lähetä viesti
Lähetä viesti

ILMANVAIHTOkuntoon Homekoira ilmainen sisäilman laatututkimus Radon, VOC, paine

Home VOC Oy hoitaa kotisi homeettomaksi! Voit tilata koulutetut homekoiramme Herttasen ja Bambinon käymään kotonasi tarkistamassa, jos epäilet hometta tai kosteusvauriota. Home VOC Oy:ltä saat homekoiratutkimuksen lisäksi tavalliset kosteuskartoitukset, porareikämittaukset tai VOC:n. Teemme myös homeen ja sammaleen poistoa sekä asennamme ilmanvaihtolaitteita. Tarkista hinnat nettisivuiltamme! Nettisivuillamme on myös paljon tietoa erilaisista homeista ja niiden aiheuttamista oireista. Mikäli epäilet kosteusvauriota, tilaa edullinen kosteusmittaus ja homekoirakäynti meiltä! Parannamme ilmastointisi uuden tekniikaan jälkiasennus ilmastointilaitteilla (Northvent, Marley, Mobair, Lossnay, Solarventi: vedoton, energiatehokas ja hiljainen)

Ilmainen sisäilmatutkimus ja ilmanvaihtokartoitus

Ilmanvaihto-kuntoon päivitys jälkiasennusilmanvaihdolla Tarjous! Ilmainen sisäilman kartoitus: riittävä ilmanvaihto, paine-ero-, ilman kosteus-, TVOC-mittaukset.

BASIC korvausilmaventtiili (oma energia halpaa, omat puut, maalämpö) Vedoton ja energiatehokas puhaltimella sekä ilmakerrostukset tasaava Mobair 2030S (299 €)

MEDIUM (oma energia keskihintaista ilmalämpöpumppu, hyvä eristys) -automaattisella sisääntuloilman lämmityksellä Mobair2020 (440 €) ja lisäksi

-lämmön talteenotolla varustetut Mobair2080 (699 €), Lossnay 1000 (599 €) ja Presto (299 €)

PRO hyötysuhde 79-88 % (vastaa IV laitetta, ei tarvitse kalliita putkistojen vetoja) -erittäin hiljainen 17 dmB 3 metrin päästä, sopii makuuhuoneeseen.

Northvent vain asennuksen ja ilmaisen ilmanlaadun ilmanvaihto suunnitelman kanssa, lataa Northvent PRO ES-5 esite. Ilmanlaatu tarkoittaa tässä riittävää ilmanvaihtoa, paine-eroa, kosteutta ja TVOC-mittausta. Ilmanlaatukartoituksen tekijä suunnittelee ilmanlaatulaitteita esimerkiksi kouluihin. Ilmainen sisäilman laadun ja mitoituksen kartoituskäynti varaa täältä http://home-koira.fi/yhteystiedot/ Asunnon arvo nousee kun IV remontti on tehty. IV-kone putkistoineen jälkiasennuksena maksaa noin 10-20 000 €. Silloin on myös pöly ja meluongelma 1-2 viikon. Pro:n hintaluokka on 1500-6000 € ja asennusaika 1-2 päivää. Northvent, Marley ja Raikasilma-lämmönvaihdin saneeraus laitteet on Saksalaista testattua tekniikkaa.

PROn asiakaskokemuksia ja  tietoa yhteistyökumppanilta https://www.ilmanvaihtokuntoon.com/

Yhteyslomake  voi kysyä pientäkin neuvoa

Palvelumme:

- Homekoira-etsintä 2 koiralla - Kosteuskartoitus: pintarakenne ja porareikä rakenteseen - Ilmanvaihdon parannus    - Northvent 85 % hyötysuhde lämmönvaihdin, hiljainen 17 dBm 3 m         *PM2.5 suodatin, vastaa IV vaihtokonetta ilman putkistoa    - edullinen ilmavaihtokone lämmön talteenotolla, hieman äänekäs         *sopii eteisiin, kellariin, autotalliin, varastoon missä ääni ei haittaa    - Mobair uuden teknologian vedoton ja energiatehokas IV-kone    - Aurinkokuivan Solarventi - Lämpökamerakuvaus - Homeenpoisto - Otsonointi - Mittaus kosteudelle, lämpötilalle, paine-erolle, VOC ja CO2:lle - Loggeri & hälyttävä valvomo etämittaukselle - Ulkopesu katon sammaleelle ja jäkälälle - Ulkopesu seinä mustapilkku-homeelle - Homeen kestävä maalaus - Pienet puutyöt (homevapaat)

Koirahoitola

koirahoito hinta  30 € per päivä

40 € per päivä (lomasonki)

toinen koira -50 %

Koirahoito on kotihoitoa, homekoiran tai kahden mukana olemista (ei itse työtä). Toki sieniä voi etsiä, opetetaan

Koirat ovat kilttejä ja tottelevia työkoiria, mitään hässäkkää tai agressiota ei ole ollut muiden koirien tai ihmisten kanssa.

Paikkamme on kotihoitoa Paimiossa, missä olemme hiljaisen kartanon reunalla, matalan joen toisella puolella. Noin 5 hyvää koiralenkkipätkää on kotiovelta. Koiramme on hyvin vähän yksin, kotona ei juurikaan, mutta joskus autossa. missä nukkuvat hyvin.

Kesäpaikka on ruokavesikelpoisen veden rannalla. Yksi naapuri on, mutta hekin ovat koiraihmisiä.

Espoossa on pienempi asun pistäytymispaikalla Espoon puiston ja Latokasken maastojen vieressä.

Koiramme ovat narttuja, joten uroksen pitempiaikaan hoito on hieman hankalaa, mutta narttu tai 2, menee mukavasti.

Yhteydenotto https://home-koira.fi/yhteystiedot/

Home VOC Oy, Espoo
Home VOC Oy, Espoo
Home VOC Oy, Espoo
Home VOC Oy, Espoo
Home VOC Oy, Espoo
Home VOC Oy, Espoo
Home VOC Oy, Espoo
Home VOC Oy, Espoo
Tuotemerkit
Blauberg, Blauberg Vento, Koirahotelli, Presto, Marley, Lossnay, Northvent, Homekoira, Mobair, Solarventi, Vaisala

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu