murupolku logo/Hieronta/Hieronta Tampere/Hoitola Preventio

Hoitola Preventio

Tervetuloa joogatunneille!

Tarjoamme monia erilaisia jooga-vaihtoehtoja.

Ota yhteyttä!

YIN jooga

Restoratiivinen YIN jooga on aktiivisen lihasperäisen työskentelyn ja kaikenlaisen fyysisen ponnistelun (yang) vastakohta. YIN jooga toimii tarpeellisena mielen ja kehon tasapainottajana. YIN joogatunneilla tehdään pitkäkestoisia, passiivisesti venyttäviä asanoita, joissa ollaan liikkumatta useiden minuuttien ajan.

VinyasaFlow

VinyasaFlow on dynaaminen joogatunti, jossa kehon liikkeet ja asanat yhdistyvät toisiinsa hengityksen johdattamana. VinyasaFlow -joogatunnit synnyttävät lämpöä kehossa, kehittävät voimaa, kestävyyttä sekä joustavuutta.

Hormoonijooga

Hormoonijooga on kokonaisvaltainen ja dynaaminen harjoitusmenetelmä, joka kohentaa yleistä hyvinvointia ja elinvoimaisuutta. Menetelmä aktivoi kehon omaa hormonitoimintaa umpirauhassysteemin kautta.

LPG Endermologie

Hoito perustuu Mecanical transduction (mekaaninen siirtyminen) ilmiöön. Hoidolla on paikallinen ja pinnallinen vaikutus, mutta myös syvä ja laaja. Hoidon vaikutuksia ovat veren- ja nestekierron vilkastuminen, jolloin aineenvaihdunta paranee ja kuona-aineet poistuvat. Turvotus vähenee, tulehdus ja kipu lievittyvät. Sidekudos venyy jolloin arpikudos pehmenee ja siitä tulee kestävä. LPG® Endermologie- hoidolla on kudoksellinen, aineenvaihdunnallinen, hormonaalinen ja hermostollinen vaikutus.

Kokovartalon kuivaharjaus

Kuivaharjaukseen pätee hyvin pitkälti samat lainalaisuudet ja hyödyt kuin lymfakäsittelyynkin.

Enemmänkin ulkoisia hyötyjä kuivaharjauksesta ovat ihon kirkastuminen ja pehmeneminen sekä selluliittin väheneminen.Sisäänpäin kasvaneet karvat ja näppyläinen selkä myöskin saa apua sukimisesta.Niin ikään tasainen rusketus perustuu pehmeään ihoon.

Jos kärsit kylmistä käsistä ja jaloista, kannattaa kuivaharjausta ehdottomasti kokeilla.

Kuivaharjaus poistaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa ja ehkäisee ihohuokosten tukkeutumista tehden ihosta silkkisen pehmeän,joten auttaa edelleen ihoa hengittämään paremmin.

Käsittely vähentää lihasjännitystä, rauhoittaa mielen ja lievittää stressiä eli käypi myös hyvin eräänlaisesta meditaatiosta.

Hoidon päätteeksi irronnut ihosolukko pyyhitään vartalovedellä jonka jälkeen vielä hemmotteluhieronta eteerisillä öljyillä perustuen jokaisen omaan horoskooppimerkkiin. Hieronnan pituuden jokainen voi myös itse päättää mutta vähintään 30min jotta saadaan ihanat öljyt imeytymään.

Selluliittihoito

Hoito perustuu Mecanical transduction (mekaaninen siirtyminen) ilmiöön. Hoidolla on paikallinen ja pinnallinen vaikutus, mutta myös syvä ja laaja. Hoidon vaikutuksia ovat veren- ja nestekierron vilkastuminen, jolloin aineenvaihdunta paranee ja kuona-aineet poistuvat. Turvotus vähenee, tulehdus ja kipu lievittyvät. Sidekudos venyy jolloin arpikudos pehmenee ja siitä tulee kestävä. LPG® Endermologie- hoidolla on kudoksellinen, aineenvaihdunnallinen, hormonaalinen ja hermostollinen vaikutus.

Hieronta

Kokovartalohieronta 90 min

Rentouttavassa käsittelyssä käydään läpi kaikki kehon lihakset

varpaista aina kasvojen lihaksiin asti

Puolivartalohieronta 60 min

Hoitoa vaativa kehon osa käsitellään täsmällisemmin ja

voimakkaimmilla otteilla aikaansaaden hoitava vaikutus

Osahieronta 30/45 min

Akuuttia hoitoa vaativa kehon osa käsitellään,

mieluummin useammalla kerralla kuuriluontoisesti

Kasvohieronta 30 min

Kasvohieronnassa käsitellään kaulan ja kasvojen lihakset sekä korvat

voimakkailla liikkeillä elvyttäen näin verenkiertoa ja lymfan kulkua

Hieronnan hoitavana väliaineena käytän oliivi - ja avokadoöljyä,

virkistävinä ainesosina hitunen eteeristä öljyä,

ten tea tree'ta, fenkolia, sitruunaa ja laventelia

Lymfa

Ruokavaliomme sisältää nykypäivänä paljon valkuaisaineita. Tämän seurauksena voi syntyä turvotusta, sillä valkuaisaineilla on taipumusta kerätä itseensä nestettä. Lisäksi, kun valkuaisaineita kerääntyy liikaa, ne alkavat kasvattaa ns. fibrillisäikeitä kudoksiin.

Lymfahoidolla saadaan kuljetettua soluvälitilaan jääneitä suurimolekyylisiä valkuaisaineita lymfasuoniin. Lymfanesteen mukana ne ajautuvat edelleen solislaskimon kautta verenkiertoomme. Normaalisti aineenvaihdunnan palamistuotteet kulkevat soluvälitilasta laskimoiden hiussuoniin, mutta suurimolekyylinen valkuaisaine ei mahdukaan kulkemaan tätä tietä, vaan ajautuu lymfasuoniin.

Lymfahoito moninkertaistaa imunestekierron jo yhden käsittelykerran jälkeen. Se lisää vastustuskykyä aktivoimalla immunologisia prosesseja kehossa. Lymfahoito vaikuttaa autonomiseen hermostoon eli se tuo helpotusta mm. unettomuuteen , stressiin ja allergioihin.

Detox

Kehon alkalointi on sama kuin sen emäksöiminen. Eli siis vastakohta happamelle ja kuka nyt haluaisi olla hapan. Silti länsimaissa kehon happamuus on erittäin yleinen ongelma. Hyvä ja suositeltava hoitomuoto alkalisointiin on kehoon johdettu negatiivinen, galvaaninen sähkö.

Hoito on kivutonta ja tuottaa välittömästi hyvän ja rentoutuneen olotilan. Ion Detox-kehonpuhdistuksessa vilkastutetaan kehon lymfanesteen kiertoa. Tämä tapahtuu johtamalla kehoon pieni määrä sähköä. Sähkö siirretään rannekkeen, jalkakylpyvadissa olevan elektrolyysilaitteen sekä suola-vesiliuoksen avulla kehoon. Tässä hyödynnetään kehon omia molekyylejä eli anionivirtauksia. Sähkövirta johdetaan solujen väliin irrottamaan kuonaa ja siirtämään se lymfakiertoon.

Hoitola Preventio, Tampere
Hoitola Preventio, Tampere
Hoitola Preventio, Tampere

Kokemuksia yrityksestä Hoitola Preventio

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.