Hoitokoti Päiväkumpu Oy, Helsinki
Hoitokoti Päiväkumpu Oy, Helsinki
Hoitokoti Päiväkumpu Oy
Hoitokoti Päiväkumpu Oy
Y-tunnus:
2154142-0

Hellällä hoivalla elämäniloa - Hoitokoti Päiväkumpu tarjoaa ryhmäkotimuotoista tehostettua palveluasumista

Hoitokoti Päiväkumpu tarjoaa elämäniloa tuottavia hoitopalveluja turvallisissa ja kodinomaisissa ryhmäkodeissa. Viihtyisät ryhmäkotimme on tarkoitettu päivittäisissä toiminnoissaan apua tarvitseville asukkaille. Olemme täysin suomalaisomisteinen vuonna 2001 perustettu perheyritys.

Asuminen tehostetun palveluasumisen ryhmäkodeissamme perustuu Elämänilon toimintafilosofiaan, yksilölliseen ja kuntouttavaan hoitotyöhön sekä yhteisöllisyyden kehittämiseen. Laadimme jokaiselle asukkaallemme yksilöllisen hoito- ja palvelusuunnitelman. Ammattitaitoiset hoitajat ovat turvaamassa asukkaiden arjen sujumista ympäri vuorokauden.

Palvelut

Hoitokoti Päiväkummun toiminta perustuu Elämänilon toimintafilosofiaan.Tehostetun palveluasumisen palvelupakettiimme kuuluvat hoito-, asumis-, ateria- ja yhteisöllisyyttä tukevat palvelut sekä erikseen sovittavat lisäpalvelut (esim. kampaaja). Pitkäaikaisten hoitosuhteiden lisäksi tarjoamme tilanteen mukaan myös lyhyempiä hoitojaksoja esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi. Toimintamme on sertifioitu ISO 9001:2008 laatujärjestelmän mukaisesti.

Tarjoamme elämäniloa tuottavia hoitopalveluita yhdeksessä eri ryhmäkodissa Helsingissä (Paloheinä, Vuosaari, Itä-Pasila, Länsi-Pasila ja Malmi) sekä yhdessä palvelutalossa (Arabianranta). Asukkaina meillä on pääosin senioreita mutta myös työikäisiä muistisairaita sekä kehitysvammaisia.

Paloheinän yksikössämme toimii kotona asuville ikäihmisille sekä alle 65-vuotiaille tarkoitettu päivätoimintapiste Sointula. Yksikössä on myös neljä palveluasuntoa.

Palveluidemme tuottamisesta vastaa ammattitaitoinen henkilökunta. Hoitohenkilökuntamme on asukkaiden käytettävissä ympäri vuorokauden. Päivisin asukkaitamme varten työskentelevät myös kokit, siivoustyön ammattilaiset ja hallinnon henkilökunta.

Kotihoitoa ja kotisiivousta pääkaupunkiseudulla

Haluaisitko mieluummin palveluita kotiin? Kotihoito Päiväkumpu tarjoaa yksityisiä kotihoidon ja kotisairaanhoidon palveluita pääkaupunkiseudulla. Kotisiivous Päiväkummusta voit saada perus- ja ylläpitosiivouksia, muuttosiivouksia ja ikkunanpesuja. Teemme ilmaisen kartoituskäynnin luoksesi. Ota yhteyttä: www.kotihoitopaivakumpu.fi tai www.kotisiivouspaivakumpu.fi

Hoitokoti Päiväkumpu Oy, Helsinki

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-17:00
Ti
08:00-17:00
Ke
08:00-17:00
To
08:00-17:00
Pe
08:00-17:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.