Lähetä viesti
Lähetä viesti

Tervetuloa alan parhaan osaajan kotisivuille,Hissikonsultit HS Oy

Hissikonsultit HS Oy on paras kumppanisi hissiasioissa suunnittelupöydästä toteutukseen ja ylläpitoon, edustat sitten asuintaloja, kauppakeskuksia ja toimistotaloja, hotelleja, sairaaloita ja palvelutaloja tai teollisuutta.

Hissikonsultit HS Oy on perustettu vuonna 2003. Palvelemme koko Suomen alueella. Yritys toimii hyväksytyllä hissiluvalla (HIH-lupa). Alan toimintaa valvoo TUKES.

Tarjoamme asiantuntijapalveluita vankalla kokemuksella hissien, liukuportaiden sekä nosto- ja liukuovien hankintaan ja ylläpitoon liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelut

Hissikonsultit HS Oy:n avulla säästät kustannuksia, saat laadukkaat ja toimivat ratkaisut etkä ole ”yhden kortin varassa.”

Asuintalot

Kauppakeskukset ja toimistotalot

Hotellit

Sairaalat ja palvelutalot

Teollisuus

Sairaalat ja palvelutalot

Hissikonsultit HS Oy on yritystoimintansa aikana ollut mukana merkittävässä osassa Suomen sairaala- ja palvelutalohankkeita, erityisesti täys- sekä muutossaaneeraus projekteissa.

Olemme kumppanina sairaala- ja palvelutalohissien suunnitteluvaiheen konsultoinnissa ja hoidamme hankintakilpailutuksia laitehankinnoista kunnossapitosopimuksiin. Huomioimme aina kunkin kohteen laitteiden erityistarpeet ja lainsäädännön sekä EU-standardien mukaiset laitevaatimukset.

Sairaala- ja palvelutalohissit, kuten myös automaattiset henkilöliikenneovet vaativat vuorokauden aikana muuttuvan käyttömäärän vuoksi tarpeeksi ylimitoitettua käytön kapasiteettia ihmisvirtojen sujuvan ja turvallisen kulkemisen takaamiseksi. Yleisesti sairaalojen ja palvelutalojen hissimateriaalit ja tekniset ratkaisut tulisivat olla hyvin paljon kestävämpiä, kuin esimerkiksi normaalit toimistotalon hissit. Laitteet tulisi aina huoltaa laadukkaasti laitteelle yksilöidysti mitoitetun ja elinkaarisunnitelman mukaisen huoltosuunnitelman mukaisesti.

Monet sairaalat ja palvelutalot käyttävät asiantijapalveluitamme investointi- ja budjentointipäätöksiensä tueksi.

Teollisuus

Hissikonsultit HS Oy on yritystoimintansa aikana ollut mukana useissa teollisuuden hissihankkeissa, huoltopalveluiden kilpailutuksissa sekä pitkän aikavälin elinkaarisuunnitelmien konsultoinneissa. Tarkan ja asiantuntevan suunnitelman avulla pyritään estämään muun muassa tuotannolle aiheutuvat tuotantotappiot, huolehtimalla hissilaitteiden toiminnasta oikein mitoitetulla elinkaarella ja kunnossapitosopimuksella.

Olemme kumppanina teollisuuden hissilaitteiden ja automaattiovien konsultoinnissa sekä hoidamme hankintakilpailutuksia laitehankinnoista kunnossapitosopimuksiin. Huomioimme aina kunkin kohteen laitteiden erityistarpeet ja lainsäädännön sekä EU-standardien mukaiset laitevaatimukset.

Teollisuuden, tuotannossa käytettävien hissien hankinnassa käyttömäärän mitoitus ja lisävarusteiden valinta on erityisen tärkeätä. Hisseillä on usein normaaleista käyttövarusteista ja materiaaleista poiketen paljon lisälaitetarpeita, joilla voidaan parantaa tuotannon työturvallisuutta ja tuottavuutta – usein ei näitä asioita osata ottaa huomioon hankintapäätöstä tehdessä. Liian usein nähdään toimitettavan niin sanottuja standardiratkaisuja. Laitteet tulisi aina huoltaa laadukkaasti laitteelle yksilöidysti mitoitetun ja elinkaarisunnitelman mukaisen huoltosuunnitelman mukaisesti.

Valtaosa suurista kiinteistöomistajista ja heitä edustavista manageerausyrityksistä käyttävät asiantijapalveluitamme investointi- ja budjentointipäätöksiensä tueksi.

Hotellit

Hissikonsultit HS Oy on yritystoimintansa aikana ollut mukana merkittävässä osassa Suomen hotellihankkeita, erityisesti täys- sekä muutossaaneeraus projekteissa.

Olemme kumppanina hotellien suunnitteluvaiheen konsultoinnissa ja hoidamme hankintakilpailutuksia laitehankinnoista kunnossapitosopimuksiin. Huomioimme aina kunkin kohteen laitteiden erityistarpeet ja lainsäädännön sekä EU-standardien mukaiset laitevaatimukset.

Hotellihissit, kuten myös automaattiset henkilöliikenneovet vaativat vuorokauden aikana muuttuvan käyttömäärän vuoksi tarpeeksi ylimitoitettua käytön kapasiteettia ihmisvirtojen sujuvan ja turvallisen kulkemisen takaamiseksi. Yleisesti hotellihissin materiaalit ja tekniset ratkaisut tulisivat olla hyvin paljon kestävämpiä, kuin esimerkiksi normaalit toimistotalon hissit. Laitteet tulisi aina huoltaa laadukkaasti laitteelle yksilöidysti mitoitetun ja elinkaarisunnitelman mukaisen huoltosuunnitelman mukaisesti.

Valtaosa suurista kiinteistöomistajista ja heitä edustavista manageerausyrityksistä käyttävät asiantijapalveluitamme investointi- ja budjentointipäätöksiensä tueksi.

Kauppakeskukset ja toimistotalot

Hissikonsultit HS Oy on yritystoimintansa aikana ollut mukana merkittävässä osassa Suomen kauppakeskushankkeita, erityisesti täys- sekä muutossaaneeraus projekteissa.

Olemme kumppanina kauppakeskuksien ja toimistotalojen suunnitteluvaiheen konsultoinnissa ja hoidamme hankintakilpailutuksia laitehankinnoista kunnossapitosopimuksiin. Huomioimme aina kunkin kohteen laitteiden erityistarpeet ja lainsäädännön sekä EU-standardien mukaiset laitevaatimukset.

Kauppakeskuksen hissit, liukuportaat ja automaattiset henkilöliikenneovet vaativat vuorokauden aikana muuttuvan käyttömäärän vuoksi tarpeeksi ylimitoitettua käytön kapasiteettia ihmisvirtojen sujuvan ja turvallisen kulkemisen takaamiseksi. Yleisesti kauppakeskuksen hissit, likuportaat ja automaattiset henkilöliikenneovien materiaalit ja tekniset ratkaisut tulisivat olla laadultaan mahdollisimman kestäviä ja investoinneiltaan pitkäikäisiä ratkaisuja. Laitteet tulisi aina huoltaa laadukkaasti laitteelle yksilöidysti mitoitetun ja elinkaarisunnitelman mukaisen huoltosuunnitelman mukaisesti.

Valtaosa suurista kiinteistöomistajista ja heitä edustavista manageerausyrityksistä käyttävät asiantijapalveluitamme investointi- ja budjentointipäätöksiensä tueksi.

Asuintalot

Tyypillisessä suomalaisessa kerrostalossa on tavallisesti 2-5 kerrosta ja 2-4 porrashuonetta sekä 2-5 asuntohuoneistoa/kerros. Suomessa on kaikkiaan yli 50 000 hissiä ja edelleen noin 40 000 tuhatta hissitöntä asuintalojen porrashuonetta.

Hissiala on teknisten laitteiden erikoisalaa. Usein hissien kuntoon ja turvallisuuteen sekä palveluyritysten huoltosopimuksien hinnan ja palvelusisällön sekä laadun selvittämiseen tarvitaan ulkopuolista ja puolueetonta asiantuntija-apua.

Tarjoamme ja hoidamme myös hissittömien talojen hankkeita suunnittelusta valmiisiin ratkaisuihin ja toimituksiin. Muistathan, että hankkeen suunnitteluvaiheen selvitys- ja suunnittelukuluista Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA) tukee 45% kustannuksista, vaikka hissihanke ei heti käynnistyisikään. Lisätietoja saat ara:n sivuilta www.ara.fi ja yhteyshenkilöiltämme.

Tilaajavastuu.fi

Olemme Tilaajavastuu.fi palvelussa, josta saat Hissikonsultit HS Oy:n uusimmat tilaajavastuun edellyttämät ja voimassaolevat asiakirjat.

Palvelut

•Hissien kilpailutus ja töiden valvonta

•Kuntotutkimukset ja budjetointi

•Laitesuunnittelu ja valinta

•Investoinnin kilpailutus

•Urakkaneuvottelut

•Urakkasopimukset

•Toimitus- ja työmaavalvonta

•Lopputarkastus ja takuuvalvonta

•Kunnossapitosopimukset

•Pitkän aikavälin laitekohtaiset elinkaariraportit- ja korjaussuunnitelmat (PTS)

•Urakoitsija-/huoltajayrityksen kustannus- ja laadunvalvonnat

•Viranomaisen vaatimien määräaikaistarkastuksien palvelusopimukset

Hissikonsultit HS Oy, Hyvinkää
Tuotemerkit
Orona, Nylift, Amslift, Ovitor, Thyssen, Turner, Champion, GEZE, Meswag, Assa, Schindler, Otis, Kone

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu