Tervetuloa Hirvikoskelle!

Hirvikosken maaseutuhotelli ja hostelli sijaitsee luonnonkauniin Lestijoen rannalla, Toholammin Sykäräisten kylässä. Hotellimme tarjoaa viihtyisän ja kiireettömän majoitusmahdollisuuden, olitpa matkalla työn merkeissä tai lomalla. Edullisemmissa hostellihuoneissa on kaikki tarvittava mukavaan yöpymiseen. Kaksi erillistä hostellihuonetta muodostavat soluhuoneiston, jossa on yhteinen suihku ja wc. Huonehintaan sisältyy aamiainen.

Hotellimme on myös suosittu kokousten, perhejuhlien ja erilaisten tilaisuuksien pitopaikka. Tarjoamme tilat ja tarjoilut onnistuneeseen juhlaan.

Tervetuloa Hirvikoskelle!

Huonetyypit

Meillä Hirvikoskella majoitut mukavasti. Tilavat hotellihuoneet ovat allergiaystävällisiä. Huoneissa on televisio, minibaari sekä oma suihku ja wc. Huonehintaan sisältyy aamiainen seisovasta pöydästä. Muutamista hotellihuoneissa on kiinteä lisävuodepaikka.

Edullisemmissa hostellihuoneissa on kaikki tarvittava mukavaan yöpymiseen. Kaksi erillistä hostellihuonetta muodostavat soluhuoneiston, jossa on yhteinen suihku ja wc huoneiden eteisosassa. Huonehintaan sisältyy myös aamiainen.

Varaa netissä tai soittamalla

Kotisivuiltamme löytyy suora linkki online varaukseen tai voit tehdä varauksen myös soittamalla.

Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme!

Hirvikosken Maaseutuhotelli, Toholampi

Kokemuksia yrityksestä Hirvikosken Maaseutuhotelli

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.