murupolku logo/IT-tarvikkeet/It-laitteet Espoo/Hewlett-Packard Oy (Hewlett Packard Enterprise, HPE)
Hewlett-Packard Oy (Hewlett Packard Enterprise, HPE)
Hewlett-Packard Oy
Y-tunnus:
1553617-4

Hewlett Packard Enterprise (HPE)

Hewlett-Packard Oy on Hewlett Packard Enterprisen tytäryhtiö Suomessa. Hewlett Packard Enterprise (HPE) on maailmanlaajuinen teknologiayritys ja markkinajohtaja. Työntekijöitä on maailmanlaajuisesti noin 60 000 ja pääkonttori sijaitsee San Josessa, Yhdysvalloissa.

HPE kehittää älykkäitä ratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme voivat kerätä ja analysoida dataa saumattomasti verkon reunalta aina pilveen asti ja toimia sen pohjalta. Vauhditamme asiakkaidemme liiketoimintaa mahdollistamalla uusien liiketoimintamallien käyttöönoton, parempien asiakas- ja työntekijäkokemusten luomisen sekä toiminnan tehokkuuden kasvattamisen - tänään ja tulevaisuudessa.

****

Hewlett Packard Enterprise is a global technology leader focused on developing intelligent solutions that allow customers to capture, analyze and act upon data seamlessly from edge to cloud. HPE offers solutions and services across servers, storage, hybrid infrastructure, edge computing, and software and networking equipment, helping companies capitalize on emerging technologies such as AI, IoT and more.

https://www.hpe.com/us/en/newsroom/HPE-Fact-Sheet.html

*****

Huom! HPE:n vaihdenumero ja -palvelu ei ole enää käytössä 30.9. 2019 jälkeen. Löydät tukinumerot www.hpe.com/fi -sivustolta ja tavoitat yhteyshenkilösi sähköpostitse etunimi.sukunimi -osoitteista tai soittamalla henkilön matkapuhelinliittymään.

Hewlett-Packard Oy (Hewlett Packard Enterprise, HPE), Espoo

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu