Hewlett-Packard Oy (Hewlett Packard Enterprise, HPE)
Hewlett-Packard Oy
Y-tunnus:
1553617-4

Hewlett Packard Enterprise (HPE)

Hewlett-Packard Oy on Hewlett Packard Enterprisen tytäryhtiö Suomessa. Hewlett Packard Enterprise (HPE) on maailmanlaajuinen teknologiayritys. Työntekijöitä on maailmanlaajuisesti noin 60 000 ja pääkonttori sijaitsee San Josessa, Yhdysvalloissa.
Hewlett Packard Enterprise (HPE) tarjoaa teknologiaratkaisuja palveluna verkon reunalta aina pilviratkaisuihin asti ja auttaa asiakkaita kehittämään liiketoimintaansa valjastamalla hyödyn kaikesta yrityksen datasta, kaikkialta. Vuosikymmenten kokemus uudistumisesta ja innovoinnista työ- ja elintapojen edistämiseksi on rakentanut HPE:lle vahvan pohjan toimittaa ainutlaatuisia, avoimia ja älykkäitä teknologiaratkaisuja, jotka tarjoavat saumattoman kokemuksen verkon reunalta pilviratkaisuihin ja auttavat asiakasyrityksiä kehittämään uusia liiketoimintamalleja, ottamaan käyttöön uusia toimintatapoja ja kasvattamaan liiketoimintaa.
Lisätietoja: www.hpe.com
About Hewlett Packard Enterprise
Hewlett Packard Enterprise is the global edge-to-cloud platform-as-a-service company that helps organizations accelerate outcomes by unlocking value from all of their data, everywhere. Built on decades of reimagining the future and innovating to advance the way we live and work, HPE delivers unique, open and intelligent technology solutions, with a consistent experience across all clouds and edges, to help customers develop new business models, engage in new ways, and increase operational performance.
For more information, visit: www.hpe.com.
*****
Huom! HPE:n vaihdenumero ja -palvelu ei ole enää käytössä 30.9. 2019 jälkeen. Löydät tukinumerot www.hpe.com/fi -sivustolta ja tavoitat yhteyshenkilösi sähköpostitse etunimi.sukunimi
Hewlett-Packard Oy (Hewlett Packard Enterprise, HPE), Espoo

Aukioloajat

Pe
08:00-16:30
Avoinna vielä 7h 53min
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-16:30
Ti
08:00-16:30
Ke
08:00-16:30
To
08:00-16:30
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.