Herkkuvaara Oy, Pori
Herkkuvaara Oy, Pori
Herkkuvaara Oy
Herkkuvaara Oy
Y-tunnus:
3146299-6

Lounaskahvila Herkkuvaara Porin Vanhalla-Koivistolla

Herkkuvaarassa pääset nauttimaan ruokaisaa salaattiannosta kattavasta buffetista tai lämmintä kotiruokaa.

Tarjoamme lounaalla jälkkäriksi kahvin tai teen ja pienen makean herkun.

Meillä on kahvipannu kokopäivän kuumana jo aamulla aikaisin ja kahvin kanssa voit nauttia itse tehtyä herkkuamme tai pientä suolaista.

Loihdimme tilauksesta toiveidesi mukaisia kakkuja ja makeita herkkuja, sekä suolaiset piiraat ja voileipäkakut erilaisiin juhlatilaisuuksiin.

Tervetuloa paikan päälle tai ota yhteyttä!

Aukioloajat

Ajantasaiset aukiolomme selviää myös Facebook sivultamme.

Päivän lounas

Kokoa itsellesi salaattiannos buffetista hintaan 8€:a

tai halutessasi salaatin lisäksi lämpimän ruuan hintaan 9,50€

(hintaan sis. leipä, ruokajuoma ja jälkkäriksi kahvi/tee, sekä pieni herkkupala)

Päivän lounasmenun voit tarkistaa Facebook sivultamme.

Tilauskakut

Tuotteet itse leivottuja, saatavana laktoosittomana ja gluteenittomana.

Katso Facebook sivultamme kakkutaiturin toteuttamia luomuksia

Herkkuvaara Oy, Pori
Herkkuvaara Oy, Pori
Herkkuvaara Oy, Pori
Herkkuvaara Oy, Pori
Herkkuvaara Oy, Pori
Herkkuvaara Oy, Pori
Herkkuvaara Oy, Pori
Herkkuvaara Oy, Pori
Herkkuvaara Oy, Pori
Herkkuvaara Oy, Pori

Kokemuksia yrityksestä Herkkuvaara Oy

piilota/avaa sisältö
4.5
 / 5
(98)
Tarja
28.09.2020
Hyvä ja selkeä kommunikointi.
Pidin erityisen hyvänä sitä, että sähköpostiviesteily oli nopeaa ja joka päivä viesteihini vastattiin.

Jyrki
26.09.2020
Hyvä ruoka ja palvelu
Kaikki toimi hyvin, palvelu oli joustavaa, ystävällistä ja vieraatkin kehuivat ruokaa tosi paljon.

Pauli
21.09.2020
Pääosin ilta sujui hyvin ja kokonaisuutena juhla oli onnistunut
Ruoka oli hyvää ja asiat toimivat pääosin hyvin. Muutamassa kohdassa kommunikaatio ehkä ei täysin toteutunut ja näin ollen muutama yksityiskohta meni hieman eri tavalla kuin olin ajatellut: en huomannut erikseen mainita, että illallisella oli tarkoitus tarjota kuplavettä, jota olin tuonut suuret määrät, näin ollen tarjoiltiin hanavettä. Olisivatko tarjoilijat voineet kysyä alunperin, mitä vettä haluan tarjoiltavan?

Virpi
15.09.2020
Kiitos - joustavasti, yksilöllisesti toteutettu palvelukokonaisuus meidän juhliimme!
Asiakasystävällinen, asiakkaan toiveet huomioiva palvelu Menu sai erityiskiitosta kaikilta juhlijoilta :) Hienosti huomioitu eri ruokavaliot ja erityistoiveet, vegaanisille vaihtoehdoille erityiskiitos! Joustavuutta löytyi myös astioiden palauttamiselle. Kiitos! Parannusehdotus, kehittämiskohde: Juhlien lähestyessä yhteydenotto asiakkaaseen, jotta asiakkaalle tulee tunne, että kaikki on kunnossa ja hoidossa - relax, mielellään vähintään kaksi päivää ennen tilaisuutta.

Erika
12.09.2020
Unohtumaton hääpäivä, miljöölle ja huolettomalle palvelulle kiitos!
Klodykessä heti ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien viestittely oli vaivatonta, kysymyksiimme vastattiin nopeasti ja meidät otettiin huomioon. Pääsimme koristelemaan edellisenä päivänä ja seuraavana siivota rauhassa oman aikataulun puitteissa, sekä itse juhlapäivänä hoiditte tarjoilut yms. asiallisesti ja huomioitte asioita, joita meille ei olisi tullut mieleenkään. Valtavat kiitokset :) Asiat olivat helposti sovittavissa, ja omat visiot tulivat toteen. Koska meidän kokemus oli niin ihana, toivoisin että laittaisitte enemmän esittelyvideoita verkkosivuillenne. Ihan myös sellaisia, joissa näkyy tila koristeltuna illalla (jos haluatte, voimme lähettää joitain klippejä teille), jotta juhlatilaa pohtivat saisivat paremman näkemyksen tilan potentiaalista. Syysiltana tila ja tunnelma on aivan erilainen kuin verkkosivuilla olevissa lounaskuvissa.

Kirsi
12.09.2020
Ei pettänyt tälläkään kertaa, saimme onnistuneet tarjoilut
Useamman vuoden kokemuksella, aina luotettava palvelu ja hyvä, runsas, erittäin maistuva ruoka.

Jenniina
24.08.2020
Ammattimaista toimintaa alusta loppuunm
Kaikki toimi erittäin ammattimaisesti, juuri kuten sovittiin ja ylikin! Ruoka oli äärimmäisen hyvää ja kaikki sujui kuin hyvin rasvattu koneisto. Hääpäivämme oli unohtumaton.

Reetta
23.08.2020
Asiakaspalvelu oli priimaa koko hääprosessin ajan ja hääpäivä eteni mutkattomasti.
Kokemus oli kaikin puolin hyvä. Voin suositella yritystä lämmöllä.

Niclas Nylund
23.08.2020
Onnistunut 50 v juhlatarjoilu
Käytimme Delicatessen cateringpalvelua 50 v pihajuhlissa. Tilaisuus onnistui hienosti ja cocktail perusteinen ruoka oli erinomainen. Lisäksi Delicatessenin tarjoilija oli ammattimainen ja teki erinomaisen työn.

Minna
19.08.2020
Hyvin toimiva kokonaisuus.
Henkilökunnalla on arvokasta kokemusta vastaavista juhlista ja catering hoidettiin oikein sujuvasti. Ruuat olivat hyviä. Miinusta siitä että "hääkakku" oli todella ruma eikä kovin hyvän makuinen. Lisäksi toivoisin, että ruokaa ei menisi niin paljon hävikkiin vaan teillä olisi jotakin kanavia jakaa sitä tarvitseville.

Panu
19.08.2020
Maukkaat tarjoilut ja onnistuneet juhlat:)
Ruoka oli hyvää ja sitä oli enemmän kuin tarpeeksi; syötiin vielä kotonakin. Kaikki toimi, kuten oli sovittukin.

Marjo
19.08.2020
Tyydyttävä kokemus
Oli hieman rasittavaa suunnitella asioita monen eri ihmisen kanssa. Mukana olisi pitänyt alusta asti olla henkilö kuka on juhlapaikalle hääpäivänä. Alkumaljoja ei tarjoiltu, vaikka oli tästä puhetta. Piti erikseen mainita asiasta ja vieraat odottivat. Menimme vihkimisen jälkeen kuvauksiin ja tarkoitus oli, että baari on auki. Vieraat joutuivat odottamaan kuivin suin. Olimme puhuneet drinkkibaarista, että se aukeaa ruokailun jälkeen. Oluet ja siiderit ei tietääkseni ole drinkkejä. Kasvisruokailijat eivät saaneet heille tarkoitettua ruokaa. Missään ei lukenut, että heille sellaista on, eikä kukaan ollut sitä myöskään mainostamassa. Mainitsin asioista juhlien jälkeen, minulle pahoiteltiin asiaa kyllä ja luvattiin palaveerata, mutta mitä se minua hyödyttää? Ruoka oli hyvää.

Reetta
11.08.2020
Huippuluokan asiakaspalvelua
Juhlimme häitämme Valkosaaren telakalla ja Delicatessen väki teki päivästämme unohtumattoman. Ruoka oli todella maukasta ja kaikki järjestelyt sujuivat ongelmitta.

Ida
24.07.2020
Loistavaa ruokaa, hyvä palvelu
Palvelu toimi, henkilökunta ystävällistä ja avuliasta. Ruoka oli erinomaista. Erityisruokavaliot onnistui erittäin hyvin.

Kati Peltonen
13.07.2020
Ruoka erinomaista, järjestelyt sujuivat moitteettomasti ja henkilökunta ystävällistä!
Kaikki sujui moitteettomasti, ruoka oli todella hyvää ja sitä oli riittävästi. Henkilökunta hoiti kaiken ja enemmänkin ammattitaidolla ja ystävällisyydellä! Vieraamme kehuivat ruokaa, palvelutasoa ja järjestelyiden toimivuutta. Suuret kiitokset kaikille, erityisesti Aleksille, Minnalle ja Heikille!

Noora Keto
01.03.2020
Erinomaiset häät!
Iso kiitos koko tiimille Huvituvalle! Vietimme häitä 29.2.2020 ja ruoka, sekä palvelu oli erinomaista. Sekä me, että muut häävieraat viihtyivät. Meidän ei todellakaan tarvinnut stressata mistään. Iso peukku siitä, että Huvitupaan sai viedä omat juomat ja siitä, että kaikki sujui niin edellisenä päivänä kuin juhlapäivänäkin yli odotusten. Saimme itsemme näköiset juhlat pienellä vaivalla.

Anne
26.02.2020
Onnistuneita kokouksia
Olemme olleet tyytyväisiä tiloissanne pidettäviin kokouksiin. Kokoustilojen ilmanvaihto ei riitä aivan koko päivän tilaisuuksiin, varsinkin jos on isompi määrä väkeä. Kun on kyseessä koko päivän tilaisuus ja varsinkin viikonloppuna, olisi hyvä tietää etukäteen jos henkilökunta poistuu ennen tilaisuutemme päättymistä. =)

Mervi
22.02.2020
Erinomaista ja ammattimaista palvelua sekä maittavaa ruokaa
Kuten aina, kaikki sujui täysin mutkattomasti. Ruoka oli erittäin maistuvaa, ja työntekijät ammattilaisia niin tilausvaiheessa kuin itse tilaisuudessa.

Veikko
19.02.2020
Hyvä, ystävällinen ja toimiva
Hyvin positiivinen, vaikka välillä vaihtui tilauksemme hoitajakin. Huvitupa on hyvä ja toimiva juhlien pitopaikka, tarjoilijamme ihana, ystävällinen ja ammattitaitoinen ja ruoka sai kehuja poikkeuksetta kaikilta juhlavierailta. Juhlamme oli kaikin puolin onnistunut, kiitos siitä!

Minna
18.02.2020
Kaikki meni niin kuin sovittiin.
Tarjottavat oli erinomaisia ja niitä oli riittävästi (annoskoko hyvä). Toimitukset kumpaankin suntaan sujuivat juuri niin kuin oli sovittu. Lisäksi saimme tarjoilijaksemme aivan todella ammattitaitoisen ja lisäksi oikein mukavan ihmisen. Ei mitään valittamista (kunhan laskutuskin vielä menee hyvin :) )

Juha
18.02.2020
Täydellinen
Kaikki toimi moitteettomasti niinkuin oli sovittu ja ruoka oli erikoisen hyvää ja sai myös paljon positiivista palautetta vierailta.

Jani
31.01.2020
Hyvä ruoka parempi mieli 😀
Erittäin hyvin sujuneet syntymäpäiväjuhlat kruunasi herkullinen ruoka. Kaikki sujui Delicatessenin kanssa erittäin sujuvasti asiakaslähtöisesti.

Tiina
16.12.2019
Kaikki hoitui todella hyvin niin myyntikoordinaattorin kuin juhlapaikan henkilökunnan kanssa, kiitos
Erittäin positiivinen ja mielellämme jatkossakin juhlia tms. kauttanne järjestämme. Kaikki hoitui kuten sovittiin, ruoka oli hyvää, henkilökunta ystävällistä...kiitos.

Sami
16.12.2019
Hyvä palvelu ja ruoka
Kaikki sujui kuten sovittua. Henkilökunta oli ystävällisiä ja ammattilaisia. Ruoka oli erittäin hyvää varsinko lohi oli täydellistä. Juhlaväkemme oli erittäin tyytyväisiä järjestettyyn tapahtumaan.

Nina
16.12.2019
Esillepanossa ja henkilöstön aktiivisuudessa paljon parannettavaa.
Välttävä.

Eini Mikkola
10.12.2019
Asiantunteva ja ystävällinen palvelu.
Sain asiakaslähtöistä palvelua heti alusta alkaen. Olen hyvin tyytyväinen sekä palveluun että ruoan makuun ja laatuun. Ruokanne sai paljon kiitosta juhliin osallistuneilta. Erityinen kiitos kertakäyttöisistä tarjoiluastioista. Ruoka saatiin juhlapaikalle ajallaan.

Oona
09.12.2019
Hyvää työtä!
Olimme oikein tyytyväisiä. Homma oli aikataulussa, ruoka oli hyvää ja palvelu myös. Kiitos!

Teemu
09.12.2019
Erinomaista palvelua ja ruuat erittäin hyviä
Erittäin hyvä Puolikas (tai ehkä kokonainen) tähti lähtee pienestä takeltelusta kasvisruokien ja kauramaidon yms kanssa

Raila Särkelä
06.12.2019
Palvelu oli ystävällistä ja ammattimaista.
Sain tosi hyvän kuvan yrityksestänne. Ruoka oli herkullista, tilat viihtyisät ja henkilökunta mukavaa. Omenamehu vaan unohtui tarjoilusta pois. Olisin sen voinut itsekin muistaa, mutta enpä muistanut, kun join viiniä. Lapset joivat Pommakkia ja viihtyivät. No problem. Jos elän vielä 80-vuotiaaksi, pidän juhlat taas teidän ravintolassanne. Nämä olivat neljännet juhlat näissä tiloissa ja aina ollaan oltu tyytyväisiä.

Teija
05.12.2019
Pettämätön
Kaikki sujuu ammattimaisen osaavasti ja henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta.

Mika
03.12.2019
Erinomaista
Juhlien järjestäminen sujui alusta loppuun oikein hyvin. Kiitos siitä. Tulemme varmasti käyttämään teitä myös jatkossa.

Pia
25.11.2019
Sujuva
Asemamies-ravintolassa on kokousjärjestelyissä lähes kaikki toiminut hyvin. Henkilökunta on palvelualtista, joustavaa, yksilöt huomioivaa ja avuliasta.

Esa
25.11.2019
Loistavaa ruokaa, loistavaa palvelua!
Helppo asioida, luotettava, laadukas toimitus!

Minna
23.11.2019
Yksityistilaisuus järjestetty sovitusti
Hyvä asiakaspalvelu.

Jaana
22.11.2019
Erittäin maistuvaa ruokaa pikkujouluihimme huomioiden ruoka-aine allergiat
Kaikki sujui erinomaisesti aina tilauksesta toimitukseen asti. Ruoka oli erittäin maukasta, vaikka keittiön oli huomioitava moni ruoka-aine allergia. Ruuat toimitettiin ajallaan ja kätevissä kertakäyttötarjoiluastioissa, jolloin pystyimme tarjoilemaan suoraan näistä astioista. Tilasimme nyt toisen kerran Delicatessenista ja olemme olleet molempina kertoina erittäin tyytyväisiä ruokaan sekä palveluun. Voimme lämpimästi suositella Delicatessenia juhlien ruokatoimittajaksi.

Virpi
20.11.2019
Hyvä
Kaikki toimi hienosti. Ainoa mikä ärsytti oli se, että kun olimme koristelemassa tilaa, niin siellä kävi useampi tutustumassa tilaan. Kun oli useampi henkilökuntaa, niin emme yhtään tienneet kuka oli meidän tarjoilijamme. Kukaan ei noteerannut tuloamme mitenkään. Olisi helpottanut jos olisimme tienneet että sinme tuli tutustujia. Hetken jo luulimme että oli buukattu kahdet juhlat päällekkäin. Muuten kaikki toimi hyvin, tarjoilija otti hyvin toiveemme huomioon. Ruoka oli hyvää ja se oli laitettu kauniisti esille

Ari
19.11.2019
Vaivattomasti persoonallinen ja ammattimaisesti toteutettu tilaisuus
Delicatessenin osaava tiimi löytää helposti juuri kulloiseenkin teemaan sopivan tarjoilukokonaisuuden. Henkilöstöiltamme arabialainen buffet ilahdutti osallistujia ja ruoka maistui kaikille. Ruokalajit oli kauniisti aseteltu tarjoiluastioihin valmiiksi ja kaikki tykötarpeet tulivat tilauksen mukaisesti kuorman mukana. Meille jäi ainoastaan niiden nostaminen pöytään ja nauttiminen. Ruoka sai osallistujilta varauksettomat kiitokset ja kaikki syötiin! Seuraavana aamuna Delicatessen nouti astiat ja tarvikkeet ipeästi. Voiko maukkaan tilaisuuden järjestäminen olla enää helpompaa? Hinta-laatusuhde oli hyvä. Järjestäjänä arvostan vaivattomuutta, laadukkuutta ja ennen kaikkea luotettavuutta. Kiitos Delicatessenin tiimille jälleen kerran!

Hanna-Elisa
28.10.2019
Kaikki toimi niinkuin pitikin!
Kokemus oli kaikinpuolin vain hyvä! Palvelu oli alusta saakka erinomaista, kaikista asioista oli helppo sopia, hintataso oli kohtuullinen ja ruoka, tilat ja tarjoilu todella hyvää. Pelkkää hyvää sanottavaa, harkitsemme mielellään toistekin tätä juhlapaikaksi. :)

Charlotta
08.10.2019
Toimiva
Meille jäi hyvä mieli teidän palveluksestanne

Erja
04.10.2019
Erinomainen
Hyvä kokemus, iso kiitos Julialle tarjoilujen hoitamisesta. Kaikki sujui hienosti! Sähköpostitse on tullut viestejä, mm. että ruoka oli erinomaista ja ettei ole koskaan saanut niin hyvää tarjoilua näyttelyjen avajaisissa. Minulta myös kysyttiin pitopalvelun yhteystietoja.

Piironen
30.09.2019
Hyvä palvelu ja huippuhyvää ruokaa!
Plussaa: Petra vastaa nopeasti kyselyihin ja palvelee asiakasta hyvin. Ruoka oli aivan loistavaa, ja kokkikin erittäin mukava! Esillepano ensiluokkaista! Miinusta: liinat oli tosi ryppyiset

Ilina
28.09.2019
hyvä valinta
Miellyttävä, asiallista ja ripeää palvelua. Menuut olivat joustavasti muokattavissa ja ruuat keskitason ja erinomaisen välillä. Palvelu tuli säntillisesti.

Joonas
20.09.2019
Kaikki toimi hyvin!
Mukava henkilökunta, kaikki meni suunnitelmien mukaan!

Petri
18.09.2019
Kaikki toimi hyvin ja sovitusti
Erittäin hyvä ja palveluhenkinen

Oliver
17.09.2019
Kaikki meni hyvin
Olisi ollut hyvä jutella enemmän ennen juhlia, nyt siinä jäi muutama juoma tarjomatta ja nimikortit jäi servettien alle. Pieniä juttuja voisi vielä kehittää. Valkosaaren telakassa kommunikaatio NJK:n, sataman ja NJK ravintolan kanssa käy tosi huonosti mikä vaikeuttaa asioita.

Susanna
12.09.2019
Välttävä
Ruoka oli liian mausteista, pippuria ja suolaa liikaa :( sekä ruoka loppui kesken kuten kahvimaitokin...

Veronica
12.09.2019
Highly professional service
It was great working with Delicatessen starting from the first contact email with our inquiry and finishing with the cleaning after the event. Easy and fast communication by email and telephone, precise and very detailed Offer, wonderful work of the waiter, punctuality and responsibility at all levels and delicious food. We had an event with 42 guests and everything went smooth and fabulous.

Aneta
10.09.2019
hyvä
sujuva toiminta, maistuva kakku, kaikki hyvin, kiitos!

Erika
09.09.2019
Ruoka hyvää, tarjoilu ammattimaista.
Sujuvaa toimintaa. Ruokaa oli turhankin paljon.

Aino
08.09.2019
Ammattitaitoinen
Oikein hyvä. En oikeastaan huomannut cateringin olemassa oloa juhliemme aikana, mikä kertoo siitä, että työ oli ammattitaitoista.

Maria
08.09.2019
Ruoka oli erittäin hyvää ja homma toimi hienosti.
Hääjuhlassamme tarjolla ollut ruoka oli erittäin hyvää. Myös vieraat kehuivat ruokaa kovasti. Suur kiitokset kokille. Ennen juhlaa saimme myös vastaukset kysymyksiin pikaisesti, joka oli oikein hyvää palvelua. Juhlassa kaikki tarjoilu ym. toimi moitteettomasti. Ainut asia, joka jäi hieman harmittamaan oli kakku. Kakku oli kyllä erittäin hyvän makuinen ja siitä kokille myös pisteet, mutta se ei ollut ulkonäöltä sitä mitä sovimme etukäteen. Olimme valinneet suklaa-mustaherukkakakun ja sopineet Aleksi Heinon kanssa, että kakkuun tulee päälle ohut kerros kermaa ja koristelun tekee kaasoni aidoilla kukilla (koska meidän toivomilla kukilla tätä ei voinut tehdä henkilökuntanne). Tämän kerroin myös Minna Aalto-Setälälle, joka vastasi tilaisuudestamme. Kaasoni tuli koristelemaan kakkua juhlan alussa ja siinä olikin sivuilla isot kuorutukset kermaa ja päällä marjahyydyke, josta emme siis tienneet. Kaikki kakut eivät olleet siinä vaiheessa vielä koristelukunnossa, vaikka ajankohta oli sovittu etukäteen ( olimme valokuvattavana ja vieraat saapuivat Villa Smedsin). Ja ilmeiseti kokki ei ollut täysin tietoinen siitä, että kaason oli tarkoitus laittaa kukat kakkuun. Kaasoni oli lopulta kokin kanssa päätynyt siihen ettei koristele kakkua ja kokki oli laittanut kakkuun koristeeksi meidän tuomia kukkia. Lopputulos oli ihan kaunis. Eniten harmitti tiedon kulku. Se ettei tieto koristelusta ollut mennyt kokille asti vaikka asiasta oli sovittu hyvissä ajoin etukäteen. Ehkäpä jatkossa olisi helpompaa ohjata asiakkaat keskustelemaan näistä asioista suoraan vaikkapa kokin kanssa. Iso kiitos hyvästä palvelusta ja suussa sulavista ruoista! :)

Kirsi
06.09.2019
Miellyttävä
Oikein positiivinen. Tarjoilija oli erittäin ystävällinen ja ammattitaitoinen. Ruoka oli korkealaatuista.

Tuija
26.08.2019
Erittäin onnistunut kokemus.
Kaikki hoitui joustavasti, ystävällisesti, ammattitaidolla, täsmällisesti. Itse pääasia eli ruoka ja puitteet olivat erinomaiset.

Siina
26.08.2019
Erinomaista palvelua pitkällä kokemuksella
Delicatessen hoiti catering-palvelumme erinomaisesti. Palvelu oli ystävällistä ja joustavaa. Työntekijät olivat erittäin ystävällisiä. Olimme todella tyytyväisiä.

Laura
26.08.2019
Herkullista ruokaa, vaivatonta juhlaa.
Useampi vieras kehui ruokia. Juhlissa pystyi keskittymään vieraisiin, ei keittiöpuuhiin. Niin vaivatonta! Kiitos!

Irmeli
21.08.2019
Sekä ruoka että palvelu oli erinomaista!
Kaikki sujui pienen alkutakkuilun jälkeen erinomaisesti. 🌹

Heidi
19.08.2019
Herkullista palvelua rautaisella ammattitaidolla!
Olimme cateringiin erittäin tyytyväisiä. Ruoka oli todella maukasta ja tasokasta. Tarjoilu toimi nopeasti ja mutkattomasti pienistä aikatauluongelmista huolimatta. Yhteydenpito oli saumatonta ja helppoa. Suosittelemme cateringia ehdottomasti kaikille!

Asta
19.08.2019
Ammattitaitoinen ja avulias palvelu alusta alkaen päämääränä stressittömän hääpäivän luominen
Alusta asti saimme suunnitella juuri meidän näköisemme menuun. Palvelu erittäin ammattitaitoista, mikään ei ollut myöhässä ja kaikki onnistui täydellisesti yksityiskohtia myöten. Mukava catering henkilökunta. Ruoka sai paljon kehuja vielä häiden jälkeenkin.

Anna
18.08.2019
Ruoka oli hyvää ja palvelu oli ammattitaitoista.
Yritys oli uusi tuttavuus mutta voisin käyttää myös uudemman kerran.

Bengt Sahlin
17.08.2019
Erinomaista pitopalvelu
Järjestimme kolmen henkilön yhteiset 50-vuotisjuhlat jossa oli yli 100 vierasta. Delicatessen tarjosi tilaisuudessa erinomaista ruokaa. Itselleni jäi mieleen erityisesti suussa sulava lohi ja häränniska. Monet vieraat kehuivat ruokaa, ja yksi vieraista mainitsi ruuan olleen parasta pitopalvelun ruokaa mitä hän koskaan on syönyt. Meillä oli juhlissa neljä henkilöä ilman kokemusta tarjoilusta auttamassa. Delicatessenin tarjoilija oli hyvin ammattimainen ja opasti avuksi tulleita miten tehokkaasti vie lautaset pöydistä. Koko prosessi oli miellyttävä, suunnitteluvaiheessa tuli nopeasti vastauksia kaikkiin kysymyksiin mitä meillä oli.

Sonja
14.08.2019
Kaikki oli todella hyvää ja kauniisti tarjolla!
Tarjoilut tuotiin sovittuna aikana ja sitä riitti! Vieraat kehuvat ruokia ja kakkua! Olimme erittäin tyytyväisiä!

Anne
13.08.2019
Ruuan ulkonäkö ja koostumus oli pettymys
Kokemus yrityksestä nyt ja aikaisemmin on sinällään positiivinen, mutta tämän kertainen lopputulos ruuan ulkonäkö oli ulkomaalaisille vieraille järkytys. Meilläkin oli täysin eri käsitys ruuan koostumuksesta ennakkoon. Makkaraperunoilla käsitimme perinteisen ranskalaiset perunat sekä paistetut makkaran palaset. Ranskalaisia perunoita ei kuitenkaan ollut ja makkarat olivat nakin paloja. Perunat ja nakit oli jotenkin ilmeisesti höyrytetty kypsäksi ja ruuan ulkomuoto oli todella epämääräinen. Ulkomaalaisten vieraiden palaute oli murskaava ja ruuasta puhuttiin koiran oksennuksena. Ymmärtääkseni maku oli kuitenkin ollut ulkonäköä parempi, mutta silti ruoka oli pettymys. Ymmärrän, että määrän ollessa noinkin suuri (yli 3000 annosta) on vaikea tehdä mitään kovin näyttävää. Suurin pettymys oli kuitenkin ranskalaisten perunoiden puute ja valmistustapa höyryttämällä. Omaan piikkiin otamme sen, että emme pyytäneet annoksesta näytettä etukäteen. Aiemmat kokemukseni Delicatessenistä ovat todella positiiviset ja suosittelisinkin yritystänne muille, mutta ehkä tämän kaltainen massatapahtuma oli liian iso.

Marianna
13.08.2019
Alku aina hankalaa, lopussa kiitos seisoo
50-vuotisjuhlani olivat ensimmäinen iso juhla (olen järjestänyt monia) uudessa elämäntilanteessa eron jälkeen, uudessa kodissa ja pääosin yksin järjestettynä. Oma jännitykseni ja hermoiluni tilanteesta varmasti vaikuttaa arviooni. Kehityskohteita: - tarjouksen päivitykset jäivät kerta toisensa jälkeen puolitiehen, aina oli jotain huomautettavaa ja korjattavaa - jouduin varmistamaan monta asiaa useaankin kertaan, koska tarjous oli monin paikoin liian summittainen (esim. mitä "kahvi" sisältää) - toinen tarjoilijoista (mies) valitteli jaksamistaan, mikä lisäsi omaa jännitystäni - lounassalaatti oli hyvistä aineksista mutta aivan mauton, olivatko mausteet, yrtit ja salaatinkastike unohtuneet? - tilatut lautaset ja lasinpidikkeet eivät tulleet tai olleet käytössä - juhlajuomia olisi voinut tarjoilla ja laseja täyttää aktiivisemmin (mutta ehkä alkoholia ei vain kulu nykyään kuin ennen) Kiitoksia: - sain ystävällistä palvelua kaikissa vaiheissa - naistarjoilija järjesti sujuvasti soittopaikan tyttäreni musiikkiesitystä varten - oli ehdottomasti oikea ratkaisu hankkia ammattiapua, en olisi mitenkään selvinnyt ilman teitä, nytkin oli täysi hulina päällä - salaattia lukuunottamatta mansikkaiset tarjoilut olivat kauniita ja herkullisia ja saivat runsaasti kehuja - hinta-laatu-suhde oli OK - juhlissa oli hyvä iloinen tunnelma ja paljon kiitoksia sateli vierailta Mielelläni kuulen myös teiltä palautetta minulle päin, jotta seuraavat juhlat ovat taas entistäkin paremmat.

Maija
13.08.2019
kaikki meni todella hyvin
Olin todella tyytyväinen asiakaspalvelu henkilö Aleksiin, alusta saakka kaikki meni hänen kanssa tosi hyvin. Kaikki saatiin sovittua tosi hyvin. Kaikki tuotteet oli hyvän makuisia ja erityisesti mainitsisin juustokakut jotka kestivät todella hyvin esim nostojakin ja muutenkin hyvännäköisinä koko päivän. Kasvisrieskarullien kanssa oli ongelmia syödä sormin, ne sotkivat. Asia mikä oli vähän minun vika oli että tuotteet olivat valtavilla jättitarjoilu astioilla, mitä en ymmärtänyt etukäteen jotka eivät mitenkään mahtuneet pieneen pöytään ja jouduin nostelemaan kaikkia tuotteita kiireessä. Suuri puute oli, että ainesosaluetteloa ei ollut , vaikka se luvattiin toimittaa. Myös tuotteiden tuonti ja laatikoiden nouto sujui hyvin.

Kimmo
23.07.2019
Ruoka ja palvelu oli erinomaista.
Palvelu oli alusta lähtien hyvää. Menu vaihtoehdot oli monipuolisia verrattuna muihin palveluntarjoajiin. Hinta-laatusuhde oli hyvä. Asiat hoituivat sujuvasti ja luotettavasti. Vieraamme olivat erittäin tyytyväisiä ruokiin ja tarjoilijan palvelualttiuteen.

Tiina
22.07.2019
Upeat juhlat
Synttärien buffa, kakku ja iltapala olivat aivan mainiot! Kaikki kehuivat kovasti ruokia ja kakkua. Tarjoilu pelasi hienosti, tarjoilijoille kiitokset. Kokki-Mikalle erityiskiitos maistuvista ruuista :) Juhlatila oli erittäin toimiva ja vieraat ihastuneita paikkaan. ISO KIITOS !

Kimmo
21.07.2019
Ammattimainen, luotettava ja ystävällinen palvelu loppuun asti.
Helpot ja kivat juhlat!

Toivo
21.07.2019
Kelpo suoritus
Ystävällinen palvelu.

Jukka
18.07.2019
Kaikki sujui esimerkillisesti
Häämenun valinnasta toiveiden toteuttamiseen ja etenkin henkilökunnan palveluun itse juhlapäivänä, kaikki sujui mainiosti.

Sandra
26.06.2019
Hyvää ruokaa
Ruokaa kehuttiin paljon ja maistui myös meidän mielestä erinomaiselta. Kiitos myös hyvästä palvelusta!

Mari
25.06.2019
Loistava
Ylppäri menu oli maistuva ja kaikki vieraat kehuivat, upeaa että sopi myös keliaakikoille

Emmi
25.06.2019
Erittäin osaava palvelu ja hyvä ruoka!
Tilaisuuteemme tilattu ruoka sai kaikilta kehuja. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde, iso peukku. Myös palvelu oli ensiluokkaista.

Sari
24.06.2019
Ammattitaitoinen, erittäin hyvälaatuinen ja täsmällinen kokonaispalvelu, joka joustaa asiakkaan tara
Erittäin positiivinen, käytän jatkossakin.

Sari
24.06.2019
Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi
Ruoat olivat hyviä ja kaikki toimi sovitusti. Kiitos!

Merja
23.06.2019
Jälleen kerran vastinetta rahoille !
Joustava palvelu ja herkulliset ruuat

Anne
23.06.2019
Kaikki meni erinomaisesti.
Kokemus oli erinomainen. Kaikki meni loistavasti. Henkilökunta oli ammattitaitoista ja ystävällistä. Meillä oli ihana juhlapäivä!

Tuula
21.06.2019
Firman toiminta oli joustavaa ja varmaotteista.
Juhlien suunnitteleminen catering-puolen kanssa oli joustavaa. Toiveita kuunneltiin ja erilaisia vaihtoehtoja esiteltiin. Palvelu oli ystävällistä. Ruoka oli erinomaista ja ruokamääärä oli osattu mitoittaa oikein. Kattaus oli siisti. Erityismaininnan ansaitsee monen kompastuskivi kahvi. Se tuli juhliimme valmiiksi keitettynä ja oli laadukasta. Tervetuliaisjuoman tarjoilu ei sujunut ihan sutjakkaasti; juomia piti odotella ja tarjoilija toi kuohuviiniä myös 13-vuotiaille vieraille.

Timo
20.06.2019
Hyvää palvelua ja ruoka
Asiakaspalvelu oli erittäin hyvää ja meistä pidettiin huolta. Ruuat ja astiat tulivat ajallaan ja ruoka oli oikein hyvää. Lapsiosallistujien määrästä johtuen ruokaa olikin todella paljon - olisimme ehkä pärjänneet noin puolella määrällä. Osin ylimääräistä laitettiin pakasteeseen., mutta osin rahaa/ruokaa meni "hukkaan". Tämä on ainoa jatkokehitettävä asia! (toki huonompi jos loppuisi kesken)

Sirpa
20.06.2019
Herkulliset ruuat perhejuhliin!
Ystävällinen palvelu ja ammattitaidolla kootut menut. Herkulliset kylmät alkupalat ja lämpimät ruuat!

Tarja
19.06.2019
Nopea, laadukas, maukas
Lounas ravintola Asemamiehessä aina maukas. Viimeksi ulkomaisille vieraille tilatut coctail-tarjoilut hyvännäköisiä ja maukkaita. Ystävällinen palvelu.

Teemu
17.06.2019
Ruoka sekä järjestely erinomaista!
Myös sisäisessä palautekyselyssä ruoan laadusta tuli erinomaista palautetta. Myös järjestelyt tilassa toimi loistavasti ja apua oli saatavilla. Ainoona negana vois pitää illan hodareita, ne oli mitäänsanomattomia :)

Minna
13.06.2019
Loistava!
Paras catering mitä on koskaan tullut vastaan. Kaikki ruoat laadukkaista raaka-aineista tehty ja hyvällä ammattiosaamisella. Isoonkin henkilömäärän nähden osattu laskea menekki oikein. Kaikki toimi juuri niin, kuin olimme sopineet.

Satu
05.06.2019
Ystävällinen palvelu alusta loppuun!
Kaikki toimi hyvin, tarjouspyynnöstä juhlien loppuun saakka. Kysymyksiin vastattiin ja muutostoiveet kuunneltiin. Ruoka oli hyvää ja laadukasta.

Erja
05.06.2019
Hyvä ja asiantunteva palvelu joka tasolla, mahtavaa ruokaa
Palvelu joka tasolla toimi erittäin hyvin lähtien myyntipalvelusta mukaanlukien ensimmäiset kontaktit. Ruoka ja kakku olivat erinomaisia, niitä oli riittävästi ja salaattienkin raaka-aineet tuoreita ja rapeita. Useampi vieras tuli erikseen kiittämään meitäkin erinomaisesta ruuasta. Pienoisena miinuksena se, että meille kotiin jäi turhan paljon tavaraa toimitettavaksi tilaisuuden jälkeen takaisin pitopalvelulle. Normaali automme tavaratila ei tähän riitäänyt, mutta onneksi meillä oli mahdollisuus lastata tavarat tilafarmariimme. Kiitos, kun autoitte meitä järjestämään onnistuneen juhlan!

Laura
04.06.2019
Erittäin hyvä ruoka ja henkilökunta!
Yhteistyö toimi sujuvasti. Meidän toiveita kuunneltiin. Miellyttävä ja asiantunteva henkilökunta. Ruoka maistuvaa ja sai paljon kehuja häävierailta!

Maija
28.05.2019
Juhlat onnistuivat kokonaisuudessaan hyvin.
Juhlapaikka siisti, riittävästi tilaa juhlijoiden lukumäärään nähden. Wc määrä niukka suhteessa vierasmäärään. Ruuat oli kauniisti aseteltu. Kattaus onnistunut. Ruoka maistuva. Tilaukseemme sisältyvä kotikalja puuttui tarjoilusta. Tuomamme karjalanpiirakat ja lihapullat olisimme toivoneet lämmitettävän. Aikataulut piti. Juhlistamme jäi hyvä olo.

Minna
27.05.2019
Hyvä ja joustava palvelu ja ruoka oli maistuvaa.
Asiat hoituivat joustavasti ja sovitusti. Saimme tuoda omia tarjottavia. Juhlapaikan järjestelyt hoidettiin juuri niin kuin olimme etukäteen sopineet. Pyydettäessä saimme myöhemmin tulleille vieraille lisäpöytään kattauksen. Itse sai keskittyä juhlimaan.

Simo
25.05.2019
Täysosuma paikan, ruuan ja palvelun osalta !
Juhlana meillä oli 50 v. juhlat Keravan Klondyke-talolla la 18.05.2019. Merkillepantavaa oli joustavuus ja miellyttävä palvelu järjestelyihin liittyvissä asioissa. Rukasimme mm. tarjoilumenua ja vähän muutakin useaan otteeseen. Palaute sähköpostikeskusteluissa oli nopeaa ja täsmällistä. Itse juhlissa ja juhlien jälkeisinä päivinä kuultua : teidän tarjoamaanne ruokaa kehuttiin aivan poikkeuksetta ! Onnistuitte 10 arvoisesti. Itse juhlassa Päivin kanssa meillä asiat sujuivat täysin moitteetta ja hyvin sujuvasti. Olimme oikein tyytyväisiä paikkaan, ruokaan ja palveluun ennen juhlia ja juhlissa !

Sini
20.05.2019
Kaikki sujui, kuin tanssi !
Kaikki sujui hienosti alusta loppuun. Iso kiitos!

Asta
19.05.2019
Sujuvaa, ammattitaitoista palvelua ja hyvät tuotteet.
Erinomainen.

Ari Heiskanen
13.05.2019
Tilaus oli vaivatonta ja ruoka oli hyvää
Hyvä kokemus. Asikaspalvelu oli joustavaa ja toimivaa.

Saara
13.05.2019
Hyvä ja toimiva palvelu
Yhteistyö ja asiakaspalvelu sujui hyvin. Nuudeli-tofu salaatti oli todella hyvä ja maistui myös vannoutuneille lihansyöjille. Broileri maalaissalaattia on hiukan vähänlaisesti, broileria ja kananmunaa oli extra lautasella runsaasti, mutta salaattipuoli loppui kesken. Siitä hieman miinusta.

Anna
08.05.2019
Saapuminen 45min sovittua myöhemmin ja kahvikuppien unohtuminen. Ruoka erinomaista ja palvelu hyvää
Kokonaisuudessaan olimme erittäin tyytyväisiä. Ruokaa oli varattu tarpeisiimme nähden erittäin runsaasti

Katariina
07.05.2019
Todella positiivinen kokemus!
Meillä oli pienet, 10 hengen hääjuhlat, joihin olimme tilanneet ruoat ja tarjoilun. Kaikki sujui oikein hyvin, ruoka sai paljon kiitosta ja myös tarjoilutyön taso oli erinomainen! :) Erityiskiitos tarjoilijallemme ja yhteyshenkilöllemme Anna-Maija Lehdolle!

Tarja
18.03.2019
Juuri sitä, mitä halusin.
Myynti otti tarjouspyynnön lähettämisen jälkeen yhteyttä ja täsmensi vielä sitä, mitä haluan ja piti hyvin yhteyttä koko prosessin ajan. Ruuat vastasivat sitä, mitä oli tilattu. Ainoa kriittinen asia oli se, että tarjoilijan oli kerrottu tulevan klo 15, jotta kaikki ehtii saada kuntoon, mutta hän tuli vasta klo 15:30 (tilaisuus alkoi klo 16). Onneksi kaikki saatiin kuntoon ajoissa ennen vieraiden tuloa.

Lassi
18.03.2019
Loistava!
Loistava ruoka& palvelu!

Kristiina
26.02.2019
Mukava maisemallinen kokoustila ja maukasta ruokaa.
Hyvä

Aleksi
05.02.2019
Hemmetin hyvä
Hyvä.