Makuja, jotka muistat

Herkkumaa Oy tarjoaa monipuolisen tuotevalikoiman erilaisia herkullisia vihannessäilykkeitä, hilloja, majoneeseja ja maustekastikkeita. Herkkumaan tuotteisiin valitaan vain korkealaatuisimmat raaka-aineet, jotka ovat kypsyneet valikoitujen tuottajien pelloilla.

Perinteiset reseptit ja perheyrityksemme 30-vuotinen kokemus elintarvikkeiden valmistamisesta antavat raaka-aineille ikuisen kesän. Nykyaikainen elintarviketehtaamme sijaitsee Hämeenlinnassa, suomalaisen maalaismaiseman syleilyssä.

Haluamme tarjota makuja jotka muistat - tervetuloa makujen maailmaan! Tutustu kotisivuillamme ja ota yhteyttä.

Herkkumaalla maku ratkaisee

Herkkumaan väsymätön usko omiin ja muiden herkkusuiden makuhermoihin sekä tarkat laatukriteerit synnyttivät tuotteita, jotka ovat vakiinnuttaneet paikkansa suomalaisten ruokapöydissä. Yksi Herkkumaan menestyneimmistä tuotteista on maustekurkku. Suosion salaisuutena lienee se, että Herkkumaan maustekurkut valmistetaan itse tehtyyn etikkaliemeen, joka maustetaan tuoreilla mustaherukanlehdillä, kruunutillillä ja valkosipulimurskalla. Herkkumaan alkutaipaleesta alkaen myös hillot ovat kuuluneet maukkaaseen tuoteperheeseen. Devil's tuoteperhe jatkaa makujen loistoa tex-mex tuotteissa sekä uutena tuoteperheenä vuoden 2017 aikana markkinoille tulevilla Devil's majoneeseilla, "so good, so evil".

Yrityksen tarina

Säilömme tuotteisiimme Suomen kesän, luonnon omat puhtaat maut. Laajasta valikoimastamme löytyvät maistuvat säilykkeet, herkulliset hillot ja maustetut majoneesit sekä maustekastikkeet jokaiseen herkutteluhetkeen.

Herkkumaan tuotteisiin valitaan vain korkealaatuisimmat raaka-aineet, jotka ovat kypsyneet valikoitujen tuottajien pelloilla. Puhtaat maut saapuvat suomalaisten ruokapöytiin aitoihin mausteisiin säilöttynä.

Herkkumaan reseptit tarjoavat makuja, jotka muistat

Herkkumaan reseptit kunnioittavat suomalaisia perinteitä ja makutottumuksia. Perheyrityksemme kolmen sukupolven mittainen kokemus elintarvikkeiden valmistamisesta antaa raaka-aineille ikuisen kesän.

Herkkumaa Oy, Hämeenlinna
Herkkumaa Oy, Hämeenlinna
Herkkumaa Oy, Hämeenlinna
Herkkumaa Oy, Hämeenlinna
Herkkumaa Oy, Hämeenlinna
Herkkumaa Oy, Hämeenlinna

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ti
08:00-16:00
Avoinna vielä 6h 9min
Ke
08:00-16:00
To
08:00-16:00
Pe
08:00-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-16:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.