murupolku logo/Autotarvikkeet/Renkaat, rengasliike Helsinki/Helsingin Rengashotelli Oy
Helsingin Rengashotelli Oy, Helsinki
Helsingin Rengashotelli Oy, Helsinki
Helsingin Rengashotelli Oy
Helsingin Rengashotelli Oy
Y-tunnus:
2352250-6

Helsingin Rengashotelli Oy on Helsingin Suutarilassa, Lampputie 4:ssä toimiva täyden palvelun ja ammattitaitoinen rengasliike. Tuote- ja palveluvalikoimaamme kuuluu renkaat ja vanteet, sekä sivulasit, tuulilasit ja tietysti niiden korjaus. Meiltä myös sisäpesut ja ilmastoinnin täyttöhuolto, tutummin ilmastoinnin huolto. Palvelukonseptiimme luottaa jo tuhannet asiakkaat, joista vanhimmat ovat perustamisvuodelta 1989. Voit olla siis varma, että hommat hoituu niinkuin niiden kuuluukin. Älä luota turhiin lupauksiin ja -tarjouksiin vaan käänny suoraan ammattilaisen puoleen, näin vältät harmit ja turhat takuu käynnit.

Kesärenkaiden vaihto ja talvirenkaiden vaihto

Meillä onnistuu kesärenkaiden vaihto alle joko ajan varauksella tai jonottamalla. Henkilöauton renkaan vaihto alk.35€, Pakettiauton renkaan vaihto alk.40€, Tila-auton/SUV renkaan vaihto alk.40€. Renkaan vaihto sisältää pyörien kunnon tarkistuksen, vaihto auton alle ja ilman paineiden tarkistuksen. Meillä onnistuu myös kesärenkaiden uusiminen 10″ – 27″ vanteille.

Rengashotelli

Rengashotelli, tutummin kausisäilytys, on vaivaton ja edullinen tapa huolehtia auton ajettavuuden säilyttämisestä oikeanlaisella renkaiden säilytystavalla. Jättäessäsi renkaat meille säilytykseen varmistat sen, että renkaasi ovat käyttökuntoiset seuraavankin kauden, sekä ennen kaikkea sen että asuinpaikkasi varastossa ei ole turhaa palokuormaa palon syttyessä.

Toinen merkittävä etu kausisäilytyksen valinnassa on se, että mitä jos renkaasi eivät olekkaan enää siellä mihin ne viimeksi jätit vaan ne on jonkun varkaan mukana? Me huolehdimme siitä, että renkaat säilytetään asianmukaisesti lukitussa, lämpimässä ja vakuutetussa tilassa.

Tuulilasit ja lasin korjaus

Helsingin Rengashotelli Oy tarjoaa asiakkailleen parhaat mahdolliset tuuli-, taka- ja sivulasit Saint Gobain SEKURITILTA. Teemme myös vakuutusyhtiöiden lasitöitä kuten korjaukset ja vaihdot, joten sinun on helppo tulla suoraan meille, me teemme kaiken työn puolestasi!

Helsingin Rengashotelli Oy on vakuutusyhtiön hyväksymä lasiliike. Korjaamme ja vaihdamme rikkoutuneet lasit – Jopa saman päivän aikana!

Ilmastointi huolto ja ilmastoinnin täyttöhuolto

Helsingin Rengashotellissa tarkistamme ilmastointilaitteesi kunnon ja vaihdamme uudet aineet järjestelmään. Huoltotoimenpide on vaivaton ja nopea, sillä meillä on nykyaikaisimmat laitteet töiden suorittamiselle.

Sisäpuhdistus, ulkopesu, käsinvahaus, hajunpoisto

Haiseeko auto? Eikö mikään puhdistus auta hajuhaittojen poistamiseksi?

Suoritamme autojen ja huoneistojen otsonointeja, tutummin hajunpoistoa tai desifiointia.

Helsingin Rengashotelli Oy, Helsinki
Helsingin Rengashotelli Oy, Helsinki
Helsingin Rengashotelli Oy, Helsinki
Helsingin Rengashotelli Oy, Helsinki
Helsingin Rengashotelli Oy, Helsinki
Tuotemerkit
Continental, Michelin, Nokia Hakkapeliitta, Toyo

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ti
09:00-17:00
Ke
09:00-17:00
To
09:00-17:00
Pe
09:00-17:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
09:00-17:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.