murupolku logo/Matkanjärjestäjä/Laivaristeilyt Helsinki/Helsingin Purjelaivakonttori

Pohjoisrannassa Halkolaiturin välittömässä läheisyydessä sijaitseva Helsingin Purjelaivakonttori järjestää purjehduksia aidoilla vanhanajan purjelaivoilla.

Yli 30 vuoden kokemuksella purjelaivakonttori hoitaa kaikki asiakkaan purjehdusjärjestelyt ja suosittelee tarpeisiinne sopivan laivan.

Keittiömestarimme Juha Laukontaus huolehtii laivamuonituksesta, perinteisestä kiusauksesta seitsemän ruokalajin istuviin illallisiin ja rapujuhliin.

Helsingin Purjelaivakonttori, Helsinki
Helsingin Purjelaivakonttori, Helsinki
Helsingin Purjelaivakonttori, Helsinki
Helsingin Purjelaivakonttori, Helsinki
Helsingin Purjelaivakonttori, Helsinki

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

To
08:00-16:00
Avoinna vielä 6h 52min
Pe
08:00-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-16:00
Ti
08:00-16:00
Ke
08:00-16:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Helsingin Purjelaivakonttori

piilota/avaa sisältö
0.5
 / 5
(1)
Pettynyt Asiakas
01.10.2020
En voi suositella
Suomen Porakaivo myi meille 4" sisähalkaisijan vesiporakaivon. Tämä tarkoittaa sitä, että kaivon tilavuus on pienempi = se kestää käyttöpiikkejä huonommin kuin 5,5" porakaivo. Mahdollisesti pieneltä tuntuva tuumaero muuntuu 150m matkalla suuriksi määriksi vettä. Esim. pihan kastelu tai paljun täyttäminen voi vetää kaivon kerralla tyhjäksi. Käsittääkseni 4" kaivo on maalämpökaivon halkaisija, mutta vesiporakaivon tulisi olla 5,5". Emme tilatessamme ymmärtäneet kaivon halkaisijan merkitystä (tarjouksessa luki ainoastaan että poraus tehdään "5,5" teräsputkella", eli ulkohalkaisijan mukaan), eikä Suomen Porakaivo kertonut sen merkityksestä meille etukäteen tavatessamme paikan päällä tai jälkikäteen mitään. Kun projekti alkoi mennä pieleen ja reklamoimme, niin saimme lähinnä vastaukseksi syytöksiä ja referenssejä sopimukseen. Kun kaivo oli lopulta tehty valmiiksi toisella toimittajalla, niin Suomen Porakaivo tarjoutui sopimaan asian siten, että he tulevat tukkimaan kaivot ja palauttavat meille rahat... Saimme kaivon halkaisijan merkityksen selville vasta kun toimitus ajautui ongelmiin (projektin venyminen ja epäillyt virheet toimituksessa), ja teimme asiaa paremmin ymmärtääksemme ulkopuolisen selvityksen kaivosta + soittokierroksen muutamalle muulle porakaivotoimijalle sekä alan kattojärjestö Poratekille. Soittokierroksella kävi mm. ilmi, että - yleisesti porakaivon sisähalkaisijaksi ei suositella 5,5" kapeampaa kaivoa (mutta tästä huolimatta on joitain toimijoita jotka tekevät näitä kapeampia kaivoja) - kapeampi kaivo on toimittajalle edullisempi toteuttaa kun 5,5" kaivo - Suomen Porakaivon kanssa on 'vaikea asioida jos hommat ei suju' - 4" porakaivo soveltuu parhaiten vesiposti-tyyppiseen käyttöön, jossa putkivetoja ei tehdä mökille asti - "ei ole sellaista asiaa kun kaivon ulkohalkaisija", ja että kaivo olisi hyvä ilmoittaa asiakkaalle sisähalkaisijan mukaan.