Kylmäalan kärkeä Lahdessa jo yli 20 vuotta

HC-Systems Oy huoltaa ja asentaa kaupan, teollisuuden ja julkisten tilojen kylmälaitteet, ilmastoinnin jäähdytykset sekä ilmalämpöpumput. Kattavaa huolto- ja korjauspalvelua yli 20 vuoden kokemuksella. Toteutamme palvelut aina asiakkaan toiveiden mukaan.

Toimimme Päijät-Hämeen alueella, sekä Riihimäki, Hämeenlinna-Kouvola. Tarvittaessa liikumme kauemmaksikin sopimuksesta. Soita ja kysy lisää!

Kylmä- ja pakastelaitteet

Kylmä- ja pakastelaitteiden huolto, korjaus ja myynti vuosien kokemuksella. Meiltä hoituu myös ammattikeittiölaitteet sekä pakaste- ja kylmävarastot.

Ilmastoinnin jäähdytys

HC Systemsiltä saat monipuoliset ratkaisut ilmastoinnin jäähdytykseen. VRF-järjestelmät ja vedenjäähdyttimet valitaan aina käyttökohteen mukaan.

Lämpöpumput

Ilmalämpöpumpulla onnistuu lämmitys, viilennys ja kosteudenpoisto. Myymme, asennamme ja huollamme merkkivapaasti kaikkia yleisiä ilmalämpöpumppuja.

Huolto

Toteutamme asennus-, huolto- ja korjauspalvelut aina asiakkaan toiveiden mukaan. Teemme niin ilmastointi- ja kylmälaitekorjauksia kuin ennakoivaa kunnossapitoa ja kuntokartoituksia.

HC-Systems Oy, Lahti
HC-Systems Oy, Lahti
HC-Systems Oy, Lahti
HC-Systems Oy, Lahti
Tuotemerkit
Daikin, Mitsubishi, Midea, Samsung, Hitachi

Kokemuksia yrityksestä HC-Systems Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.