Puhelimen korjaus & iPhone huolto Lahti | Handle IT!

Handle IT on iPhone pikahuolto Lahden keskustassa. Teemme lähes kaikki korjaukset alle tunnissa, 2 vuoden takuulla. Korjaamme myös muut puhelinmallit kuten Samsung, Huawei, OnePlus, LG, Sony, Xiaomi, kaikki 2 vuoden takuulla. Lahtelainen yrityksemme palvelee arkisin 9-19 ja la 10-16. Verkkokauppamme palvelee 24/7, ja meille voit lähettää puhelimen huoltoon myös postitse. Huoltotoiminnan lisäksi ostamme ja myymme käytettyjä iPhoneja uudistettuina ja 12kk takuulla, tutustu valikoimaamme verkkokaupassa tai liikkeessä!

Tietoja yrityksestä

Handle IT on iPhone pikahuolto Lahden keskustassa. Teemme lähes kaikki korjaukset alle tunnissa, 2 vuoden takuulla. Korjaamme myös muut puhelinmallit kuten Samsung, Huawei, OnePlus, LG, Sony, Xiaomi, kaikki 2 vuoden takuulla.

Lahtelainen yrityksemme palvelee arkisin 9-19 ja la 10-16. Verkkokauppamme palvelee 24/7, ja meille voit lähettää puhelimen huoltoon myös postitse.

Huoltotoiminnan lisäksi ostamme ja myymme käytettyjä iPhoneja uudistettuina ja 12kk takuulla, tutustu valikoimaamme verkkokaupassa tai liikkeessä!

Handle IT Oy, Lahti
Handle IT Oy, Lahti
Handle IT Oy, Lahti
Tuotemerkit
Honor, CAT, Xiaomi, Sony, OnePlus, LG, Huawei, Samsung, Apple

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.