Hammaslääkäriasema Diana

Tarjoamme laajan valikoiman hammashoidon palveluita. Käytössämme ovat moderni varustus ja uusimmat materiaalit. Varustukseemme kuuluu myös digitaaliröntgen. Tärkeimpiä palveluitamme ovat työpaikka- ja perushammashoito. Teemme myös esteettiset korjaukset sekä hammasproteesit ja -implantit.

Tervetuloa hammaslääkäriasema Dianaan!

Implanttihoito

Hammasimplantit on hyvä tapa saada lisää hampaita jos haluaa kiinteän ratkaisun. Teemme suunnittelun yhdessä potilaan kanssa ja annamme kustannusarvion heti suunnittelun yhteydessä.

Suuhygienistipalvelut

Ammattitaitoiset suuhygienistit suorittavat hammaskiven ja värjäytymien poistoa, hampaiden fluorausta ja muita suusairauksien ehkäiseviä toimenpiteitä sekä antavat ohjeita päivittäisen suuhygienian hoitoon.

Hammasproteesit tai -implantit

Hammasproteesilla voi korvata puuttuvia tai vaurioituneita hampaita tai kokonaisen hammasrivistön. Implanttihoidossa voidaan lisätä yksittäinen puuttuva hammas tai jopa koko hammasrivi keinojuuren avulla.

Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu hoidetaan vastaanotolla tehtävällä menetelmällä. Kesto n. 1h. Valkaisu on täysin turvallinen eikä vahingoita hampaita.

Hammaslääkäriasema Diana, Helsinki
Hammaslääkäriasema Diana, Helsinki

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.