LVI-alan ammattilainen

Olemme lämpöpumppuihin ja kylmätekniikkaan erikoistunut lvi-alan erikoisliike.

Suunnittelemme, myymme, asennamme ja huollamme kaikenlaisia lämpöpumppuja, sekä teemme lämmitys -ja käyttövesiverkostojen saneerauksia.

Pyrime tarjoamaan aina kokonaispalvelua myynnistä, suunnitteluun ja asennuspalveluihin asiakkaan toiveet huomioon ottaen.

Ulkoilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu hyödyntää ulkoilmassa olevaa lämpöenergiaa ja käyttää sitä talon ja käyttöveden lämmitykseen - ympäri vuoden, jopa talven kylmissä olosuhteissa. Ulkoilmassa on aina lämpöä, myös miinusasteissa, ja tämä lämpö muunnetaan kompressorin, höyrystimen, elektronisen-paisuntaventtiilin ja kondensaattorin sekä muiden kylmäpiirin komponenttien avulla taloasi ja käyttövettä lämmittäväksi lämpimäksi vedeksi.

Ilma-vesilämpöpumpulla katetaan lähes poikkeuksetta kaikissa kohteissa myös käyttövesitarve. Tämän johdosta voidaan aina varmistua myös siitä, että ilma-vesilämpöpumppu on tarkoitettu koko talon uudeksi lämmön tuottajaksi.

Katso tarkemmat tiedot Ulkoilma-vesilämpöpumpusta täältä.

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella, tarkemmat yhteystiedot löydät täältä.

Voit myös halutessasi täyttää yhteydenottolomakkeen sivuillamme.

Käy myös katsomassa referenssikartta asennetuista kohteistamme sivuiltamme.

Aurinkokeräinjärjestelmä

Monipuolisesti tasokasta mukavuutta.

Aurinkokeräimet hyödyntävät ilmaista, uusiutuvaa auringon säteilyenergiaa joka varastoidaan lämminvesivaraajaan lämmittäen veden automaattisesti.

Tällä lämmitetyllä vedellä voidaan lämmittää sisätiloja sekä käyttövettä. Sisätilojen ja käyttöveden lämmitys muodostaa noin 90 % kotitalouksien energiantarpeesta, jolloin aurinkolämpöjärjestelmillä voidaan saavuttaa huomattavia säästöjä. Vaikka auringon voimakkuus vaihtelee, touko- ja syyskuun välisenä aikana voidaan kattaa jopa 90 % lämpöenergian tarpeesta ja jopa joulukuussa voidaan saavuttaa 25 % kattavuus.

Keskimäärin voidaan auringonvalon avulla tuottaa jopa noin 70 % vedenlämmitykseen vuosittain tarvittavasta energiasta.

Katso tarkemmat tiedot aurinkokeräinjärjestelmistä täältä.

Maalämpöpumppu

Maalämpöpumppu hyödyntää maaperää energianlähteenä, oli energianlähteenä sitten maa, kallio tai vesi. Maaperä varaa aurinkoenergiaa jatkuvasti. Näin ollen ei ole riskiä, että lämpö loppuisi, niin kauan kuin aurinko paistaa. Sama pätee myös pintamaasta tai vesistöstä kerättävään lämpöenergiaan. Ympäristössä olevasta energiasta saatu lämpö käytetään huoneistojen ja käyttöveden lämmitykseen, lisäksi maaperän viileyttä voidaan hyödyntää kesäisin eri tavoin asuintilojen viilennykseen. Asuitpa missä vain, tontillasi on ilmaista lämpöä talon lämmitystä varten.

Maalämpöpumpun asennus vie yleensä 1-2 päivää, mukaan lukien valmistelutyöt, kuten esimerkiksi poraus. Lämmöttä ei tarvitse yleensä olla muutamaa tuntia pidempään. Lyhyen lämmönkatkon takia työt voidaan suorittaa myös talvella. Kun asennus on valmis, käy asentaja vielä huolellisesti lämpöpumpun toiminnot läpi kanssasi.

Lämpöpumppu alentaa lämmityskustannuksiasi huomattavasti verrattuna esimerkiksi sähkö-, pelletti- tai öljylämmitykseen. Riippuen aiemmasta lämmitystavastasi, voit alentaa lämmityskustannuksiasi jopa 80 prosenttia. Energialaskurista näet kuinka paljon sinä voit säästää lämmityskuluissa!

Katso sivuiltamme referenssit, kuinka paljon asiakkaamme ovat säästäneet maalämpöpumpulla!

Käyttövesilämpöpumppu

Käyttövesilämpöpumppu on erittäin hyvällä hyötysuhteella toimiva käyttövesivaraaja jolla saat säästettyä jopa yli 600¬ vuodessa käyttöveden lämmityksessä.

Käyttövesilämpöpumpulla lämmität kuuman käyttövetesi joko kotona tai vapaa-ajan asunnossasi jossa sinulla on suora sähkölämmitys.

Käyttövesilämpöpumppu sopii kaikkiin uusiin ja vanhoihin talouksiin, koska se on hyvinkin kompakti paketti ja se on myös erittäin helppo asentaa vanha sähkövaraajan tilalle.

Käyttöveden lämmitys on keskimäärin toiseksi suurin energiakulu yksityistalouksissa. Normaali sähkövaraaja lämmittää myös kesäisin turhaan myös tilaa jossa se sijaitsee ja täten aiheuttaa turhaa energia hukkaa.

Katso tarkemmat tiedot Käyttövesilämpöpumpusta täältä.

Lattialämmitys

Blueline lattialämmitysjärjestelmiä sinulla on mahdollisuuus valita kahdesta erilaisesta kokonaisuudesta.

Lattialämmitys on ehdottomasti suosituin lämmitysmuoto uudisrakentamisessa, niin pientaloissa kuin suuremmissakin kiinteistöissä.

Lattialämmitys tarjoaa parhaan energiatehokkuuden. Sen on lämmön tasaisuuden, vedottomuuden ja huolettomuuden ansiosta erinomainen vaihtoehto, niin uudis-, kuin saneeraus kohteissakin.

Katso tarkemmat tiedot lattialämmityksestä täältä.

Hämeen Maalämpö, Hämeenlinna
Hämeen Maalämpö, Hämeenlinna
Hämeen Maalämpö, Hämeenlinna

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.