Siivousta koteihin ja yrityksille Tampereen seudulla!

Hämeen Laatusiivous Oy tarjoaa siivouspalveluita pitkällä kokemuksella Tampereen ja ympäristökuntien alueella. Vahvuuksiamme ovat pienen perheyrityksen takaama luotettavuus ja pitkät asiakassuhteet sekä koti- että yrityssiivouksissa. Asiakkaamme sijaitsevat pääosin Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Pirkkalassa ja Nokialla.

Kotitalousvähennyksen ansiosta kotisiivousten suosio kasvaa jatkuvasti. Lapset voivat myös ostaa vanhemmilleen tai isovanhemmilleen siivouspalveluita ja vähentää ne omassa verotuksessaan. Meillä siivouspalvelun kokeileminen on tehty helpoksi, lue lisää esitteestämme!

Ulkoista sinäkin siivouspäiväsi jo tänään!

Meiltä myös ikäihmisten palvelut luotettavasti.

Henkilöt, joiden toimintakyky on oleellisesti alentunut, voivat ostaa siivouspalvelua arvonlisäverottomasti ns. sosiaalipalveluiden tukipalveluna. Hämeen Laatusiivous Oy:llä on oikeus toimittaa siivouspalveluita arvonlisäverottomasti Tampereen, Kangasalan, Pirkkalan, Lempäälän, Nokian ja Ylöjärven alueilla. Katso ikäihmisten palvelut.

Osana Kotitori-tuottajaverkostoa

Yrityksemme on hyväksytty myös Kotitori-tuottajaverkostoon. Kotitori on Tampereen kaupungin neuvonta- ja palvelupiste, jonka kautta saa apua ikäihmisten kotona selviytymiseen. Kotitorilta löytyy myös esitteitämme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää siivouspalveluistamme!

Sanna Ahtineva p. 044 - 558 6595

Hämeen Laatusiivous Oy, Kangasala
Hämeen Laatusiivous Oy, Kangasala
Hämeen Laatusiivous Oy, Kangasala
Hämeen Laatusiivous Oy, Kangasala
Hämeen Laatusiivous Oy, Kangasala