Näkökeskus Haapavesi

Haapaveden Näkökeskus sijaitsee säästökulmassa, aivan keskustan liikenneympyrän kupeessa, jossa sinua palvelevat ammattitaitoiset optikot. Liikkeestä löydät kaikki optikkopalvelut sekä kehysmaailman kärkibrändit ja persoonalliset uutuudet Pariisin ja Milanon muotimessuilta.

Näkökeskus on osa Fenno Optiikkaa, joka on suomalaisten optikko-yrittäjien muodostama ketju. Fenno Optiikka panostaa asiantuntevaan palveluun ja luotettaviin ja turvallisiin merkkituotteisiin.

Meiltä löydät kaikki tunnetut muotimerkit ja kehys- ja linssiteknologian edelläkävijät, sekä myös mallistoja joita et muualta löydä. Valitsemme yksilöllisen valikoimamme paikallisista lähtökohdista ja omaa asiakaskuntaamme ajatellen. Näkökeskuksen koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökunta on aina valmis auttamaan näkemiseen liittyvissä asioissa.

Tervetuloa!

Haapaveden Näkökeskus, Haapavesi
Haapaveden Näkökeskus, Haapavesi
Haapaveden Näkökeskus, Haapavesi
Haapaveden Näkökeskus, Haapavesi
Haapaveden Näkökeskus, Haapavesi
Haapaveden Näkökeskus, Haapavesi
Tuotemerkit
Frost, Etnia Barcelona, Dolge&Gabbana, Police, Gucci, Titan, Etnia, Andy Wolf Eyewear, FaceFace, Entourage of 7, Bellinger, Marimekko, Xavierrgarcia, Swarovski, Rodenstock, RayBan, Oakley, Adidas, Groryfy

Kokemuksia yrityksestä Haapaveden Näkökeskus

piilota/avaa sisältö
0.5
 / 5
(1)
Tomi
10.10.2019
Erittäin huono. Ammattitaidottomat myyjät, todella huono asiakaspalvelu.
Pyrkivät muuttamaan jo sovitut hinnat korkeammiksi jälkikäteen. Myönnyttyään itse tarjoamaansa hintaan, yrittävät ujuttaa allelaiton yhteydessä astetta huonommat, ei sovitut renkaat. Allelaiton jälkeen ei mitään mainintaa tai muistutusta jälkikiristyksistä mitä muista liikkeistä aina saa. Varmasti toimii ikäihmisille tai ei niin tarkoille asiakkaille ja katteet kiittää. En viitsisi suositella edes vihamiehille moista puljua.