Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Pasilan toimipiste, Helsinki
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Pasilan toimipiste, Helsinki
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Pasilan toimipiste
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy
Y-tunnus:
2029188-8

Haaga-Helia syntyi Suomen ensimmäisen korkeakoulujen yhdistymisen tuloksena vuoden 2007 alussa, kun Helsingin liiketalouden ammattikorkeakoulu ja Haaga Instituutin ammattikorkeakoulu yhdistyivät.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ammattikorkeakouluista, jossa on noin 10 700 opiskelijaa ja henkilöstöä noin 640. Haaga-Helia tarjoaa koulutusta usealla eri koulutusalueella: hotelli- ja ravintola-ala, johdon assistenttityö, liiketalous, liikunta, matkailu, myyntityö, finanssi, tietotekniikka sekä toimittajakoulutus. Opiskelijat voivat valita opintoja kaikista Haaga-Helian yksiköistä.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelijat valmistuvat tradenomiksi, restonomiksi (AMK), medianomiksi (YH) tai liikunnanohjaajaksi (AMK).

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy toimii viidessä eri toimipisteessä Helsingissä, Porvoossa ja Vierumäellä.

Pasilan toimipiste

Pasilan toimipiste on Haaga-Helian kampuksista suurin. Aivan Pasilan juna-aseman vieressä sijaitsevassa rakennuksessa voi opiskella johdon assistenttityötä ja kieliä, journalismia, liiketaloutta, myyntiä, finanssi- ja talousasiantuntijuutta sekä tietotekniikkaa. Ylemmistä AMK-tutkinnoista mukana on myös esimerkiksi englanninkielinen matkailun koulutusohjelma.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Pasilan toimipiste, Helsinki