murupolku logo/Veneet/Venetelakka Inkoo/Gripmarine Oy Ab

TÄYDEN PALVELUN TALVISÄILYTYSTÄ INKOOSSA

Tarjoamme moottori- ja purjeveneille talvisäilytystä sekä siihen liittyviä monipuolisia huolto- ja korjauspalveluja. Kolme lämmintä hallia, suojaisa ranta ja laituri, sublift, mastonosturi ja ammattitaitoinen henkilökunta takaavat veneellesi parhaan mahdollisen talvisäilytyksen ja huollon.

TALVISÄILYTYS

Käytössämme on kolme nykyaikaista hallia, joiden maksimikorkeus on 6/7 m. Halleissa on kameravalvonta, murtohälyttimet ja paloilmaisimet. Peruslämpö hoidetaan sähköä säästävillä ilmalämpöpumpuilla. Halleissa on tasainen lämpö (talvella +7° C), ilmanvaihto ja oikea ilmankosteus. Purjeveneiden mastoille on oma kuiva, lämmittämätön tila.

VENEIDEN NOSTOT JA LASKUT

Nostamme ja laskemme veneet Subliftillä eli pyörillä liikkuvalla kauko-ohjattavalla nostolaitteella. Sublift on ehdottomasti turvallisin, hellävaraisin ja varmin tapa siirtää jopa 25 tonnin painoinen vene vedestä talvisäilytykseen ja takaisin. Ei pistekuormia runkoon, ei äkillisiä heilahduksia. Sublift nostaa veneen hitaasti ja millimetrin tarkasti. Perille telakointipaikkaan se liikkuu kävelyvauhtia.

VENEPUKKIEN VUOKRAUS

Voit tuoda talvisäilytykseen veneellesi omat pukit tai vuokrata ne meiltä. Jos haluat tilata veneellesi omat pukit, neuvomme niiden mitoituksessa ja hankimme niille tarvittaessa valmistajan.

KONEHUOLLOT

Teemme tarvittavat valtuutetut huollot moottoreihin ja vetolaitteisiin valmistajan ohjeiden mukaisesti. Sovimme asiakkaan kanssa tarvittavan huolto tason.

VENEEN POHJAN, KYLKIEN JA YLÄOSAN PESU

Pesemme veneen pohjan huolellisesti painepesurilla heti noston yhteydessä. Näin saamme kaiken lian irti tuoreeltaan ja emme sotke hallia. Kun pohja on kuivunut lämpimässä hallissa, pääsemme tarkistamaan sen kunnon. Tarvittaessa pesemme myös veneen kyljet ja yläosat.

VENEEN VAHAUS, KIILLOTUS JA MYLLYTYS

Vahaamme ja kiillotamme veneet. Vanhoille veneille teemme myllytyksiä eli hiomme varovasti pois haalistuneen pinnan ja vahaamme sen uudestaan erikoisvahalla. Myllytys on kustannustehokas tapa palauttaa veneen pinnan alkuperäinen väri ja kiilto.

AKKUJEN YLLÄPITO JA TARKISTUS

Tarkistamme akkujen toiminnan ja lataamme ne kolme kertaa talvisäilytyksen aikana. Tarvittaessa hankimme ja asennamme uudet akut.

POHJAN MAALAUKSET JA KUNNOSTUKSET

Pohjan maalaus on yksi veneen tärkeimmistä ja myös työläimmistä huoltotöistä. Teemme pohjamaalaukset parhailla tarvikkeilla ja työkaluilla. Tarvittaessa kunnostamme pohjan (primerin poisto) ennen maalausta.

LUJITEMUOVITYÖT

Teemme lasikuidun, esim. gelcoatin korjaukset. Veneen rungon ja vastaavissa suurissa korjauksissa käytämme apuna kumppaneitamme.

PINTAMAALAUKSET JA TEIPPAUKSET

Tiesitkö, että veneen kuluneen pinnan voi nykyisin uudistaa maalaamalla? Maalauksella voidaan vaihtaa täydellisesti veneen väriä ja uudistaa näin vanha vene, joka ei tule siistiksi edes myllytyksellä. Olemme maalanneet jo useita veneitä ja lopputulos on ollut erinomainen. Toinen vaihtoehto on veneen teippaus jolla saadaan melkein maalinveroinen lopputulos, pienemmäällä kustannuksella.

SÄHKÖHUOLLOT JA -ASENNUKSET

Veneissä on vuosi vuodelta enemmän sähkölaitteita ja elektroniikkaa, jotka hoitamattomina tai ikääntyessään aiheuttavat yllätyksiä ja jopa vaaratilanteita. Hoidamme erilaisten sähkölaitteiden huollot sekä asennamme tarvittaessa uudet laitteet.

MASTON JA PURJEIDEN HUOLTO

Puramme ja rikaamme maston, sovittaessa irrotamme purjeet (pyydettäessä pesemme ne), siirrämme maston talvisäilytykseen sisätilaan, tarvittaessa korjaamme/uudistamme rikaukset.

PUU- JA SISUSTUSTYÖT

Kiintokalusteiden asennus, karttapöydän uusiminen, sisäportaiden kunnostus, sisäkaiteiden lisäämiset, pentryn uudistus, patjojen vaihto, kuomujen korjaukset ja uusimiset vain muutamia tyypillisiä töitä mainiten. Kovassa käytössä olevissa veneissä on yllättävän paljon fiksaamista.

Tutustu lisää kotisivuillamme!

Gripmarine Oy Ab, Inkoo
Gripmarine Oy Ab, Inkoo
Gripmarine Oy Ab, Inkoo

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ke
07:00-17:00
To
07:00-17:00
Pe
07:00-17:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
07:00-17:00
Ti
07:00-17:00
Sopimuksen mukaan.
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Gripmarine Oy Ab

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.