Go-Katsastus Hyvinkää on riippumaton, täysin kotimainen katsastusasema

Go-Katsastus Hyvinkää on Hyvinkäällä toimiva kotimainen yrittäjävetoinen katsastus- ja asiantuntijapalveluja tarjoava yritys. Tehtävämme on parantaa ajoneuvojen liikenneturvallisuutta ajoneuvojen teknistä kuntoa valvomalla. Katsastustoiminnan tärkeä tavoite on myös ympäristökuormituksen ja energian kulutuksen vähentäminen.

Tavoitteenamme ovat pitkäkestoiset asiakassuhteet ja tasalaatuinen asiakaspalvelu. Yritys panostaa toiminnassaan erityisesti asiakaspalvelun laatuun. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Toimipisteemme tarjoaa sekä kevyen, että raskaan kaluston katsastuspalveluita, kuten määräaikaiskatsastukset, rekisteröintikatsastukset, muutoskatsastukset, valvontakatsastukset, kuntotarkastukset, kilpailu-ajoneuvojen tieliikennekatsastukset sekä ajoneuvojen yksittäishyväksynnät. Go-Katsastus Hyvinkää tarjoaa myös rekisteröintipalveluita, kuten omistajan vaihdokset, vakuutukset, siirtolupien myöntäminen, liikennekäyttöön otot ja liikennekäytöstä poistot.

Tervetuloa!

Go-Katsastus Hyvinkää, Hyvinkää
Go-Katsastus Hyvinkää, Hyvinkää
Go-Katsastus Hyvinkää, Hyvinkää

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ma
08:00-17:00
Ti
08:00-17:00
Ke
08:00-17:00
To
08:00-17:00
Pe
08:00-17:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Go-Katsastus Hyvinkää

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.