Varaa aika
Varaa aika
Lähetä viesti
Lähetä viesti

GlassPoint - Vakuutusyhtiöiden sopimuskumppani ja Pilkington Autoglass Service asennusliike!

Meiltä saat lasin vaihdon ajaksi sijaisauton veloituksetta!

Laadukkaat pyyhkijänsulat tuulilasin vaihdon yhteydessä -25%

Jos autollasi on lasivakuutus saat lasin vaihdon yhteydessä pyyhkijänsulat kaupan päälle!

Työllemme 5 vuoden ja laseille 2 vuoden takuu!

Merkkiriippumaton autolasin asiantuntija!

Autamme sinua lasivauriosta riippumatta. Korjaamme kiveniskemät ja vaihdamme lasit kaikkiin automerkkeihin ja vuosimalleihin ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella Vantaan ja Tuusulan rajalla vahvassa kasvussa olevassa Kehä IV Centressä.

Vaurioitunut tuulilasi kannattaa korjata tai vaihtaa viivyttelemättä, rikkoutunut tuulilasi on aina riskitekijä.

Korjaamme tuulilasin odottaessa, jos tuulilasin korjaus ei ole mahdollista niin meiltä tuulilasin vaihto kolmessa tunnissa.

Tuulilasin vaihdon yhteydessä kannatta vaihtaa myös pyyhkijänsulat. Meiltä laadukkaat pyyhkijänsulat tuulilasin vaihdon yhteydessä -25%

- GlassPoint pyrkii ensisijaisesti aina korjaamaan tuulilasin vaihdon sijasta.

- GlassPoint korjaa lasit 1998 vuoden BSAU242a standardin mukaan.

- GlassPoint käyttää vain laadukkaita laseja ja tarvikkeita.

- GlassPoint käyttää ainoastaan alkuperäisvalmistajan valmistamia (OEM) laseja.

- GlassPoint käyttää tuulilasin vaihdossa laadukkaita Sika-polyuretaaniliimoja.

- GlassPoint antaa työllemme 5 vuoden ja laseille 2 vuoden takuun.

- GlassPoint vaihtaa tuulilasit 6 vuoden kokemuksella.

Kiven­iskemän korjaus

GlassPoint pyrkii aina korjaamaan lasin, jos se on mahdollista.

Tuulilasin korjaaminen säästää sekä aikaa että rahaa, lisäksi se on ympäristöystävällisempi kun lasin vaihtaminen, korjaus ei vaikuta tuulilasin kestävyyteen, vaan siitä tulee aivan yhtä luja kuin ennen vauriota.

Jos vaurio on pienempi kuin 2€:n kolikko, voimme korjata lasin - vaurion ollessa isompi kuin 2€:n kolikko, tuulilasi täytyy kokonaan vaihtaa.

Kiveniskemän korjaus vie meillä n. 0,3h ja korjaaminen maksaa 39.- euroa, jos sinulla on lasivakuutus niin kiveniskemän korjaus on sinulle ilmaista.

Halkeaman korjaus

Välitön tuulilasin halkeaman korjaus on tärkeää estääkseen lian kerääntymisen halkeamaan ja halkeaman leviämisen. Jos halkeamat haittaavat kuljettajan näkyvyyttä, ajoneuvosi ei välttämättä läpäise katsastusta. Kun halkeamat ovat liian pitkiä korjattavaksi, on tuulilasin vaihto välttämätöntä.

Kun tarkistat säännöllisesti tuulilasisi mahdollisista halkeamista ja säröistä, huomaat ajoissa vauriot, jotka ovat tarpeeksi pieniä korjattaviksi. Tuulilasin vaihto on kalliimpaa kuin tuulilasin halkeaman korjaus, joka yleensä tehdään ilmaiseksi jos vakuutussopimus sen kattaa. Kun havaitset halkeaman tuulilasissa ajoissa, säästät rahaa ja samalla se parantaa näkyvyyttä. Tämä tekee nopean tuulilasin halkeaman korjauksen tarpeelliseksi, ei vain talouttasi ajatellen, vaan myös tieturvallisuuttasi.

GlassPoint korjaa halkeamat jotka jää alle 10 cm pituiseksi. Halkeaman korjaus alk. 49.- €.

Tuulilasin vaihto

GlassPoint tarjoaa sekä tuulilasin korjausta että tuulilasin vaihtoa ja neuvoo kumpi on sopivampi vaihtoehto.

Nykyaikainen tuulilasi on kuin voileipä, jossa kahden lasilevyn välissä on kova, läpikuultava PVB-kalvo.

Tuulilasin korjaus tai tuulilasin vaihto tulee ajankohtaiseksi, kun esim. kivi osuu ulompaan lasikerrokseen ja tekee siihen kolon, josta halkeamat lähtevät leviämään. Vaikka PVB-kalvo pitää lasin kasassa, toimenpiteet ovat välttämättömiä.

Jos tuulilasissa on halkeama, useampi kuin kolme kiveniskemää tai jos kiveniskemä sijaitsee alle 5 cm:n päässä lasin reunasta, lasi on vaihdettava, myös vakuutusyhtiöt hyväksyvät näissä tapauksissä lasin vaihdon.

Tuulilasin vaihdossa käytetään laadukkaita Sika-polyuretaaniliimoja ja riippuen autosta niiden ajovalmiusajaksi on annettu 1-2 tuntia.

GlassPoint käyttää ainoastaan alkuperäisvalmistajan valmistamia (OEM) laseja, teemme läheistä yhteistyötä Pilkingtonin kanssa.

Sivulasin korjaus ja vaihto

Sivulasin rikkoutuminen johtuu yleensä rikoksesta tai onnettomuudesta, vakuutussopimus kattaa yleensä nämä korjaukset, tosin omavastuu on usein maksettava.

Sivulasin korjaus ei yleensä ole mahdollista ja sivulasin vaihto on usein välttämätöntä vaurion sattuessa, sivulasit ovat yleensä karkaistuja, mikä tekee ikkunoista kestäviä. Jos lasi kuitenkin vaurioituu, sivulasit hajoavat pieniksi siruiksi.

Rikkinäisen lasin jättämään aukkoon pitää nopeasti tehdä sivulasin vaihto, jotta estetään varkauksia, vesivahinkoja ja ilkivaltaa.

Takalasin korjaus ja vaihto

Ajoneuvon takalasi on yleensä karkaistu, mikä tekee lasista kestävämmän. Takalasin korjaus ei ole yleensä mahdollista, koska rikkoutuessaan lasi murenee. Tästä syystä vahingon sattuessa takalasin vaihto on oikea ratkaisu. Takalasin rikkoutuminen altistaa auton varkauksille, ilkivallalle ja veden aiheuttamille vahingoille, joten rikkoutuminen vaatii pikaisia toimenpiteitä.

GlassPointilla on laaja valikoima takalaseja ja vaihto onnistuu noin 3 tunnissa.

Takalasin rikkoutumisen aiheuttaa yleensä vahinko ja vahingon kattaa usein vakuutussopimus, vaikka omavastuu olisikin maksettava.

GlassPoint, Tuusula
GlassPoint, Tuusula
GlassPoint, Tuusula
GlassPoint, Tuusula
GlassPoint, Tuusula
Tuotemerkit
Pilkington, Saint-Gobain, AGC, Nord-Glass

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Su
Suljettu
Ma
08:00-16:00
Ti
08:00-16:00
Ke
08:00-16:00
To
08:00-16:00
Pe
08:00-16:00
La
Suljettu
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä GlassPoint

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.