murupolku logo/Kuntoutuspalvelut/Fysikaalinen hoito ja kuntoutus Lahti/Fysikaalinen Hoitolaitos 10-Fysio Avoin yhtiö

10-Fysio on Lahden keskustassa toimiva fysioterapiayritys. Tarjoamme neurologisia fysioterapiapalveluja, joilla tuetaan asiakkaan liikkumis- ja toimintakykyä sekä mahdollisimman itsenäistä selviytymistä päivittäisessä elämässä. Palvelemme monivammaisia ja vaikeavammaisia asiakkaita.

Tilamme sijaitsevat katutasossa ja niihin on esteetön pääsy pyörätuolilla ja sähköpyörätuolilla. Tilat on varustettu siten, että pystymme parhaalla mahdollisella tavalla toteuttamaan kullekin asiakkaalle yksilöllisesti suunnitellun fysioterapian. Käytössämme on kuntosalilaitteet, seisomateline, kävelymatto, monipuolisesti terapia- ja pelivälineitä sekä kävelyn apuvälineitä. Sähköärsytyshoidot, ultraäänihoidot sekä lämpöpakkaukset kuuluvat fysikaalisten hoitojen valikoimaan. Tarvittaessa teemme myös kotikäyntejä asiakkaiden kotona, palvelutaloissa sekä kouluilla.

10-Fysion omistavat yrityksessä työskentelevät fysioterapeutti Tuula Ohtamaa-Teräväinen p. 0400 717 482 ja fysioterapeutti Jari Teräväinen p. 040 7685 136.

Erityisosaamistamme on erilaisten neurologisten sairauksien ja vammojen fysioterapia. Kuntoutujaryhmiä, joiden kanssa toimimme, ovat mm. selkäydinvammaiset, aivohalvaus- ja aivovammakuntoutujat, MS-tautia sairastavat kuntoutujat, CP- ja kehitysvammaiset sekä lihastauteja ja muita harvinaisia neurologisia sairauksia sairastavat kuntoutujat.

Yrityksellämme on voimassaoleva sopimus fysioterapiapalveluiden tuottamisesta KELAn, Lahden kaupungin ja Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymän kanssa. Toimimme yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa. Asiakkaaksemme voi tulla myös itse maksaen lääkärin lähetteellä, jolloin KELA korvaa osan fysioterapiasta.

Fysikaalinen Hoitolaitos 10-Fysio Avoin yhtiö, Lahti
Fysikaalinen Hoitolaitos 10-Fysio Avoin yhtiö, Lahti
Fysikaalinen Hoitolaitos 10-Fysio Avoin yhtiö, Lahti

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan.
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Fysikaalinen Hoitolaitos 10-Fysio Avoin yhtiö

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.